AVINAS

Sudėtingose ​​situacijose Avinas visada trokšta neatidėliotino paaiškinimo. Todėl jei savo namuose nenorite karo, jums būtina su juo kalbėtis. Jokiais būdais netylėkite. Nes streso metu kylantis Avino agresyvumas yra tik noras "nuleisti garą" ir išspręsti problemą greitai.

JAUTIS

Jautis visada tikisi, kad viską galima išspręsti be karštų diskusijų. Jei jis pradėjo kalbėti apie savo nepasitenkinimą, vadinasi jo kantrybė senka. Nenideles nuodėmes prieš jį galima išpirkti parodžius daugiau meilės ir rūpesčio. Rimtos problemos turi būti aptartos labai švelniai ir subtiliai.

DVYNIAI

Įsiutintas Dvynys gali paleisti į jus lėkštę ar dar pavojingesnį buities daiktą. Tačiau net ir pačius didžiausius šeimyninius konfliktus šio zodiako ženklo atstovai moka greitai pamiršti. Jei Dynys vis dar pyksta, neerzinkite jo, elkitės ramiai, logiškai ir įtikinamai. Jis vis tiek greitai atsileis.

VĖŽYS

Vėžys yra labai jautrus ir pažeidžiamas. Jo sveikatai gali turėti įtakos vien mintis, susijusi su artimų žmonių jausmais. Todėl su Vėžiais turėtumėte elgtis labai atsargiai. Kaip su vaiku, kuris užtrunka, kol supranta problemos esmę. Spręsti konfliktus kalbomis su Vėžiais nėra naudinga. Jie vadovaujasi ne logika, bet jausmais.

LIŪTAS

Įžeistas ar įskaudintas ​​Liūtas mėgsta išdidžiai pasišalinti arba pradeda elgtis šaltai ir oficialiai. Jei pykstatės, su juo reikia pasikalbėti labai ramiai, kad jis neprarastų savigarbos, vengti įžeidinėjimų. Antraip jūs Liūtams tiesiog nustosite egzistuoti.

MERGELĖ

Mergelė kenčia dėl pernelyg žemos savigarbos, todėl net paprasčiausia ir nekalčiausia pastaba gali pasirodyti žeminanti. Jei turite aptarti su Mergele konfliktines situacijas, reikia labai atidžiai rinktis žodžius. Pirmiausiai turite įtikinti šio zodiako ženklo atstovus, kad jie yra patys geriausi, ir tik po to atsargiai išsakyti savo nepasitenkinimo priežastis.

SVARSTYKLĖS

Jei ant jūsų dantį griežia Svarstyklės, saldumynai ir gėlės bus tobula susitaikymo pradžia. Jei gyvenate su šio zodiako ženklo žmonėmis, jūsų namuose turbūt pilna tokių susitaikymo dovanėlių. Jei norite pelnyti Svarstyklių nuolankumą, pasakykite jiems visus romantiškiausius žodžius, kokius tik žinote. Svarstyklės greitai ištirps.

SKORPIONAS

Skorpionai gali išprovokuoti šeimos ginčus patys to nesuprasdami. Jie tiesiog mėgaujasi tokiomis situacijomis, kuriose visada jaučiasi stiprūs. Todėl su jais gyventi nėra lengva. Siekiant šeimoje pagerinti santykius su Skorpionu, neigiamą atmosferą padės išsklaidyti bendra fizinė veikla. Pavyzdžiui, ekstremalaus sportas ar aktyvus seksas.

ŠAULYS

Įžeistas Šaulys gali būti šiurkštus (net smurtaujantis), tačiau jo pyktis netrunka ilgai. Tad geriau ir jums nepriminti savo pasipiktinimo. Viskas, kad buvo praeityje, Šauliui yra tik abstrakcija. Todėl gyventi su šio zodiako ženklo atstovais nėra sunku.

OŽIARAGIS

Ožiaragiai šeimos problemas išgyvena labai sunkiai, mėgsta analizuoti situacijos priežastis, pasekmes. Jie į santykius žiūri neabejingai. Aptariant šeimos problemas su Ožiaragiais būtina užimti stebėtojo, o ne konflikto dalyvio poziciją. Ir situacijos apibendrinimas turi būti saugus ir švelnus.

VANDENIS

Vandenis konfliktinėje situacijoje visada būna nenuspėjamas. Su juo reikia atvirai kalbėtis šiek tiek ironizuojant konfliktą. Jei norite su juo pasikalbėti rimtai, geriau kantriai laukti to momento, kai Vandenis bus nelinkęs juokauti ir norės pasikalbėti racionaliai.

ŽUVYS

Nors Žuvis yra labai jautri ir pažeidžiama, bet nuo kasdienių sunkumų ji saugo šeimą dėl savo unikalaus gebėjimo kiaurai permatyti vidinį mylimo žmogaus pasaulį. Žuvis yra lengva įžeisti, bet užmegzti ryšius - paprasta. Šio zodiako ženklo atstovai lengvai atsako į švelnumą ir draugišką požiūrį. Jie būna ramūs ir laimingi, jei šalia jo esantis žmogus yra ramus ir laimingas.