Užsienio žiniasklaida rašo, kad braškančią Angelinos ir Brado santuoką sudrebino dar vienas neištikimybės skandalas. Holivudo aktorius savo žmoną esą apgaudinėja su beveik 30 metų jaunesne jaunosios kartos atlikėja Selena Gomez. 23-ejų atlikėja ir 52-iejų aktorius flirtuojantys pastebėti per „Golden Globe Awards“ apdovanojimų vakarėlį.
Selena Gomez

Ir net jei tarp Selenos ir Brado nebūtų jokio romano, A. Jolie vis tiek labai pergyvena dėl tokių kalbų. Juo labiau, kad S. Gomez yra labai gera J. Aniston draugė.

5BRAŠKĖS jau rašė, kad 52-iejų metų B. Pittas išsikraustė iš namų ir jau kurį laiką nebegyvena su savo šeima. Kaip tvirtino poros draugai, Bradas Angeliną vadina „šalta ir negailestinga ragana“.

Kaip tvirtina šaltiniai, viena garsiausių Holivudo porų jau kreipėsi į skyrybų advokatus. Angelinos ir Brado skyrybos įvertintos 450 milijonų dolerių.

Bandydama išgelbėti savo šeimą, A. Jolie ant savo kūno išsitatuiravo daug naujų simbolių. Ant rankos ji pasidarė tatuiruotę, kuri esą turi magiškų galių, apsaugo nuo piktųjų dvasių ir privilioja sėkmę.

Nugarą JI NESENIAI papuošė trimis naujomis tatuiruotėmis, kurias pasidarė viešėdama Kambodžoje. Dvi tatuiruotės yra senovės tajų budistų simboliai ir mantros, kurios, kaip manoma, suteikia apsaugą. Būtent to šiuo metu neramumų draskomoje aktorės šeimoje ir reikia.


Taip A. Jolie nugara atrodo dabar VidaPress nuotr.

Taip A. Jolie nugara atrodo dabar VidaPress nuotr.

Taip A. Jolie nugara atrodo dabar VidaPress nuotr.

Taip A. Jolie nugara atrodė spalio mėnesį VidaPress nuotr.