Neseniai bendruomenė pasidalino savo patirtimi, kodėl jie nekenčia sekso. Priežastys buvo įvairios. Daugelis teigė, jog jiems suaugusiųjų žaidimai yra tiesiog nuobodūs.

„Ir prašau man nesakyti, kad nenoriu sekso dėl to, jog nesutikau savo žmogaus. Seksas manęs tiesiog nedomina“, - rašė viena vartotoja.

Su savo žmona aš jau miegu 30 metų. Man tiesiog pabodo žiūrėti į jos kūną. Todėl verčiau pasitenkinu ranka nei malšinu seksualinį apetitą su ja.

Kitas jai antrino: „Man nepatinka seksas, bet aš trokštu intymumo. Tačiau beveik neįmanoma rasti žmogaus, kuris jaustų tą patį“.

Kai kurie vartotojai skundėsi, kad jiems seksas yra nemalonus ir netgi nuobodus užsiėmimas, nes jie tiesiog negali pajusti didžiojo O.

Kai kuriems žmonėms sekso malonumą atimdavo jų pačių arba pabodusių partnerių atvaizdas...

„Seksas visada nuvilia, nes aš turiu antsvorio ir per daug tai sureikšminu galvodama, kaip bjauriai turėčiau atrodyti savo partneriui“, - rašė viena vartotoja.

„Su savo žmona aš jau miegu 30 metų. Man tiesiog pabodo žiūrėti į jos kūną. Todėl verčiau pasitenkinu ranka nei malšinu seksualinį apetitą su ja“, - rėžė kitas.

Dar viena internautė prisipažino sekso atsisakiusi po trečio vaiko gimimo.

„Galbūt aš seksą sutapatinu su nėštumu, dar vieno vaiko gimimu, finansinėmis išlaidomis, rūpesčiais, laiko sau nebuvimu. Nesvarbu, kad mes saugomės. Seksas mūsų šeimoje tapo retesnis už Kalėdas“, - neslėpė ji.

Mano sutuoktinis nekenčia sekso. Sueitis jam atrodo bjaurus, kvailas, bevertis ir netgi skausmingas užsiėmimas.

„Aš nekenčiu sekso. Mane ima pyktis vien klausantis tokių nesąmonių, jog žmonės mėgaujasi trindamiesi savo genitalijomis. Aš ištekėjusi 23 metus ir man seksas niekada nepatiko. Atvirai kalbant, aš tai darau su vyru tik dėl to, kad privalau“, - rėžė kita internautė.

Išgirstos ir kitos pusės nuomonės. Viena moteris negalėjo suprasti, kodėl jos vyras nekenčia sekso.

„Mums su vyru yra 30 metų. Tai yra antroji mūsų santuoka. Mano sutuoktinis nekenčia sekso. Sueitis jam atrodo bjaurus, kvailas, bevertis ir netgi skausmingas užsiėmimas“, - guodėsi moteris.

SPECIALISTŲ KOMENTARAS

Tokių žmonių yra daug. Po sekso jie neretai jaučiasi tarsi išprievartauti, apvogti, išnaudoti. Kai kuriems žmonėms sueitis kėlė skausmą. Todėl internautus piktino faktas, kad jų skausmo sąskaita partneriai jaučia malonumą. Malonumas sekso metu priklauso nuo fiziologinių, emocinių ir psichologinių veiksnių.

Seksualinė sueitis yra sudėtingas procesas. Ji apima daugybę organizmo funkcijų, įskaitant lytinių organų, raumenų būklę, endokrininę, kraujotakos sistemas.

Pavyzdžiui, sutrikus skydliaukės veiklai gali sumažėti lytinis potraukis. Sutrikus hormonų pusiausvyrai, nutiks tas pats. Lytinę funkciją gali paveikti vaistai, pavyzdžiui, antidepresantai.

Dar viena priežastis, dėl kurios seksualiniai santykiai kelia šleikštulį, tai vaikystėje patirta seksualinė prievarta.