Jau daug metų nesikeičianti Jennifer Lopez išvaizda kelia pavydą. Žinoma moteris nereikalingus kilogramus šalina apsivalydama organizmą. Laikydamasi šios dietos Jennifer beveik nevartoja druskos ir cukraus, taip pat valgo tik daržoves ir vaisius. Kartais - šiek tiek liesos mėsos.
Jennifer Lopez
Cameron Diaz laikosi dietos pagal kraujo grupę. Kiekvienai kraujo grupei sudaromas skirtingas valgiaraštis ir jų organizmui toleruotinas bei netoleruotinas maistas.
Cameron Diaz
Julia Roberts yra daktaro Nicholaso Perricone dietos gerbėja. Šios dietos laikomasi tris dienas ir valgoma tik žuvis (rekomenduojama lašiša), riešutai ir geriamas mineralinis vanduo.
Julia Roberts

Bradas Pittas renkasi „Zonos“ dietą, kurios metu atsisakoma produktų, stimuliuojančių centrinę nervų sistemą. Pavyzdžiui, kofeino. Kasdieninį racioną sudaro riebalai, baltymai ir angliavandeniai.

Ne paslaptis, kad Angelina Jolie laikosi Roberto Atkinso dietos. Gydytojo siūlomą dietą pamėgęs aktorių ir atlikėjų žvaigždynas atsisako angliavandenių (bulvių, miltinių patiekalų, saldėsių). Taip žmogaus organizmas pradeda deginti riebalus.
Angelina Jolie
Griežtos dietos laikosi aktorė Sharon Stone. Ji jau prieš daugelį metų iš savo mitybos raciono yra išbraukusi padažus, majonezą, bulvių traškučius, gruzdintas bulvytes, mėsą, saldumynus. Ji valgo tik ekologiškus vaisius, daržoves, šiek tiek liesos mėsos ir riebios žuvies bei geria daug vandens.
Sharon Stone
Demi Moore, norėdama atsikratyti papildomo svorio, valgo daržovių sriubas. Ji teigia, kad tokia dieta naudinga jos odai: tada spindi ir veidas, ir akys.
Demi Moore

Gwyneth Paltrow laikosi japoniškos dietos, kai valgoma tik tada, kai jaučiamas stiprus alkio jausmas.

Makrobiotinė dieta, arba dar kitaip vadinama Madonnos dieta, kurios metu valgomi tik grūdai, ankštiniai, vaisiai ir daržovės. Laikantis šios dietos draudžiama vartoti genetiškai modifikuotus produktus, baltyminį ir rafinuotą maistą.
Madonna

Nepaisant šių dietų populiarumo žvaigždžių tarpe, daugelį jų dietologai vadina žalingomis ir galinčiomis pakenkti organizmui. Todėl prieš laikantis dietos, pirmiausiai pasitarkite su gydytoju ar mitybos specialistu.