Mokslininkai pagaliau nusprendė atsakyti į klausimą, į kurį daugelis vyrų laukė atsakymo visą gyvenimą - koks yra tobulas penio ilgis.

Naudodami 3D printerį, mokslininkai atliko tyrimą, kuris nuliūdins vidutinio penio savininkus.

Ilgalaikiams santykiams moterys dažniausiai renkasi vyrus, turinčius 16 centimetrų ilgio pasididžiavimus. Jei proporcingai vertintume ilgį ir storį, tuomet tobulas vyro penis moterims atrodo kaip 25 dydžio batas.

Vienos nakties nuotykiams jos ryžtasi su dar didesnį falą (21 cm) turinčiais stipriosios lyties atstovais. Primename, kad vidurinis penio ilgis yra 12 centimetrų.

Meksikos ir Niujorko mokslininkai tyrimams naudojo 100 plastikinių 3D falų.

VidaPress nuotr.


Daktaras Nicole'as Prause'as teigė, jog apklausos metu moterys pirmenybę teikė didelio ir netgi gigantiško dydžio peniams. Jų paaiškinimas - nes kuo ilgesnė varpa, tuo labiau sueities metu stimuliuojama ne tik vagina, bet ir klitoris.

Tačiau medikai atskleidžia ir tamsiąją ilgo penio pusę. Kuo didesnis vyro pasididžiavimas, tuo daugiau bakterijų į vaginą jis įstumia. Su didesniu kiekiu bakterijų padidėja tikimybė kilti įvairioms infekcijoms ir ligoms. Todėl medikai sako, kad didelį penį turintys vyrai nėra tobula ilgalaikė perspektyva.

Tačiau moterims tokie perspėjimai, atrodo, nė motais. Net trečdalis apklaustųjų teigė palikusios savo partnerį būtent dėl per mažo falo.