Iš tiesų veido kaukė nebūtinai turi būti itin brangi. Grožio tinklaraštis „Beautyprint“ turi visą saują argumentų, kaip pigiai pasigaminti veido kaukę namuose. Dalijamės ir mes paprastais veiksmingų veido kaukių receptais.

RIEBIAI ODAI SUTRAMDYTI

Puiki priemonė riebiai odai įveikti – natūrali rūgštis. Ją galima išgauti iš kivių. Ir vieno kivio pakaks puikiai veido kaukei. Tereikia susmulkinti kivį, kad gautųsi vientisa masė ir kaukė jau paruošta. Palaikykite ant veido 20 minučių ir nuplaukite. Puiki SPA procedūra, tinkanti kartą per savaitę palepinti odą.

Dar viena pagalba, kovojančioms su riebia veido oda – kiaušinių veido kaukės. Tereikia kiaušinio ir citrinos rūgšties. Kiaušinio baltymą reikia išplakti ir įpilti citrinos rūgšties. Masė tepama ant veido ir palaikoma 20 minučių.

Ne viena jauna mergina susiduria su spuogų ar inkštirų problema. Jiems įveikti taip pat gali padėti efektyvios veido kaukės. Paprastas kiaušinis – puikus pagalbininkas.

SPUOGŲ NAIKINIMUI

Ne viena jauna mergina susiduria su spuogų ar inkštirų problema. Jiems įveikti taip pat gali padėti efektyvios veido kaukės. Paprastas kiaušinis – puikus pagalbininkas. Atskyrus kiaušinio trynį nuo baltymo, baltymą reikėtų išplakti ir gautą masę užtepti ant veido. Palaikius 15 minučių, galima nuplauti ir veidą ištrinti likusiu kiaušinio tryniu. Dar po 10 minučių galite nuplauti veidą ir džiaugtis minkštesne veido oda.

Dar vienas puikus būdas atsikratyti spuogų – pasinaudoti česnaku. Tai ne pats kvapiausias ingredientas, tad geriausiai tokią procedūrą daryti vakare prieš miegą. Tereikia sutrinti česnaką ir jo tyrele patepti spuogus. Po 15 minučių galima nuplauti. Nors ir ne itin kvapu, už tad efektyvu!

ŠVELNUMUI PRISIŠAUKTI

Pavasarį ir rudenį, kai lauke itin atšiaurus vėjas bei veidą glosto saulės spinduliai, moterys ir merginos skundžiasi sujautrėjusia oda. Tokiai odai ypač efektyviai padeda maitinančios ir veidą minkštinančios veido kaukės. Namuose tam puikiai tinka medaus kaukė. Tereikia medumi ištepti veido odą ir ramiai pagulėti 30 minučių. Nuplovus medų pamatysite, kad oda tampa minkštesnė ir švelnesnė.

Panašų efektą suteikia ir persikų kaukė. Prinokusį minkštą persiką reikia susmulkinti ir gautą tyrelę taip pat užtepti ant veido. Po 30 minučių šiltu vandeniu nuplovusi veidą pastebėsite, kad paprasti pagalbininkai namuose efektyviai veikia.