Avinas

2016-aisiais jums nestigs malonių įvykių, susijusių būtent su grožiu, tačiau išlikite budrios ir dėmesį kreipkite tik į tai, kas tuo metu bus madinga. Kodėl? Mat dailiosios lyties atstovės, gimusios po Avino ženklu, paprastai linkusios į kraštutinumus, vadinasi, yra didelė tikimybė, kad dažnai sugaišite pernelyg daug laiko prie veidrodžio norėdamos tobulai pasidažyti.

2016-aisiais Avino ženklo atstovėms astrologai kasdienai rekomenduoja minimalistinį akių makiažą ir rinktis ryškesnių (ne ryškiausių!) spalvų lūpų dažus – tai suteiks jums daug pozityvių emocijų, įlies naujų spalvų į jūsų kasdienybę.

Jautis

Jaučių laukia išties audringi metai – sėkmė ir nesėkmė nuolat kausis tarpusavyje. Tačiau jei nenuleisite rankų, nepasiduosite pesimistinėms nuotaikoms, galiausiai pasieksite savo ir triumfuosite.

2016-ųjų pradžioje derėtų susirūpinti kosmetikos priemonėmis: pataupykite ir kosmetinės turinį papildykite ne brangiausiomis grožio prekėmis. Pamatysite ir įsitikinsite, kad šiek tiek pigiau ne visada reiškia blogiau. Gimusioms po Jaučio ženklu moterims 2016-aisiais derėtų kvepintis pavasariškais, kiek saldesniais nei esate pratusios kvepalais – jie puikiai pabrėš ir atskleis jūsų asmenybę.

Dvyniai

Dvynių laukia permainingi metai. Greičiausiai nuspręsite kardinaliai pakeisti įvaizdį ir itin atidžiai peržiūrėti drabužinės turinį. Revoliucijos drabužių spintoje rezultatas – tradicinė moters frazė „Nebeturiu ką rengtis!“.

Tad 2016-aisiais, prieš priimdamos drąsius sprendimus grožio srityje, racionaliai pamąstykite, ar verta būti tokioms kategoriškoms ir, deja, dažniausiai nepatenkintoms rezultatu. Taigi, pasak astrologų, kad būtų kuo mažiau nusivylimų grožio srityje ir 2016-aisiais atrodytumėte puikiai, daugiau dėmesio skirkite SPA procedūroms, įvairioms kaukėms ir odos šveitimui. Gražus veidas – štai kokia jūsų užduotis šiais metais!

Vėžys

Vėžiams pasisekė! 2016-ieji šio ženklo atstovėms bus stebuklingi, įdomūs ir kupini staigmenų. Astrologų patarimas: naudokite tas grožio priemones, kurios jums po ranka ir niekada nenuleiskite rankų. Jei nepavyko tobula akių kontūro linija – nieko tokio! Mėginkite iš naujo ir jums tikrai pavyks.

Nepasiduokite iš pirmo sykio, nes būtent kantrybė ir pastangos atneš jums laimę 2016-aisiais. Esminiai šių metų įvykiai bus susiję su antrąja jūsų puse, kuri, pasak žvaigždžių, lepins jus originaliomis dovanomis ne tik iš grožio pasaulio…

Liūtas

Po Liūto ženklu gimusioms dailiosios lyties atstovėms 2016-aisiais tiks lengva, vasarą primenanti ir vėjyje besiplaikstanti pastelinių spalvų apranga. Atitinkamai turėtų derėti ir makiažas: švelniai rožine ar rusvai padažytos lūpos, smėlio spalvos šešėliais pagražintos akys ir prancūziškas manikiūras. Nepersūdykite dažydamosi, jei trokšite būti dėmesio centre ir ryškiausia iš merginų. Astrologų teigimu, 2016-ieji Liūto ženklo atstovėms bus originalių grožio idėjų šaltinis, tad nė nemanykite, kad stulbinamai atrodysite tik nuotraukose!

Mergelė

2016-aisiais po Mergelės ženklu gimusios moterys ir merginos bus labai skrupulingos. Ir tai, anaiptol, ne yda! Valandos, praleistos prie veidrodžio, nenueis veltui ir duos ilgai lauktų bei trokštamų rezultatų. Būtent šiais metais išsipildys jūsų ilgai brandinta grožio svajonė. Laimės paukštė kone tiesiai atskris jums į rankas. Beje, 2016-aisiais itin atidžiai prižiūrėkite veido odą: kruopščiai rūpinkitės ja ryte bei vakare ir, svarbiausia, nepamirškite palepinti drėkinamosiomis priemonėmis. Pasak žvaigždžių, 2016-aisiais spindinti, gaivi ir skaisti veido oda bus Nr. 1 liaupsinant jūsų išvaizdą.

Svarstyklės

Visus 2016-uosius Svarstyklių ženklo atstovėms atrodys, kad ir vėl pasirinkti ne tie lūpų dažai, prie avimų aukštakulnių visgi dera kita suknelė, o kur dar ne tuo šampūnu išplauti plaukai!.. Žodžiu, Beždžionės metais jums kaip niekada sunkiai seksis išsirinkti. Tačiau pernelyg nesisielokite, jeipasirinksite ne tą, –vis tiek atrodysite stulbinamai. Šukuosena, makiažas, manikiūras – viskas tarpusavyje derės nepriekaištingai net ir po ilgų svyravimų!

Skorpionas

Skorpionėms šie metai bus lengvi ir aktyvūs. Jūsų gyvenime dominuos sportas ir… mažiau laiko skirsite makiažui. Vis dėlto nemanykite, kad toks pat makiažas ir tokie patys drabužiai derės ir į sporto salę, ir į pasimatymą. Toks požiūris – niekam tikęs, tad nesistebėkite, jei aplinkiniai apšnekės jus ne iš gražiosios pusės.

Nesusimaukite! Beje, kad ir kaip paradoksaliai skambės, gražintis dekoratyvine kosmetika, nors ir skirsite tam mažiau laiko, jums seksis fantastiškai. Kokiu blizgiu pateptos lūpos, kokiu tušu pagražintos blakstienos, kokia spalva paryškinti skruostikauliai… – pratinkitės prie panašių merginų klausimų kitais metais.

Pasak astrologų, Skorpiono ženklo atstovėms 2016-aisiais vertėtų rinktis ryškesnes spalvas, nesidrovėti raudonos, purpurinės ir geltonos.

Šaulys

Svarbiausia šiais metais – niekur neskubėti, net jei gundys didelės nuolaidos. Nespirgėkite ir ramiai pamąstykite, ar jums iš tiesų to reikia, ar neturite nieko panašaus.

Daugiausia naudos po Šaulio ženklu gimusioms merginoms 2016-aisiais atneš kosmetika, prisodrinta vitaminų, o itin susirūpinti reikės lūpomis, mat šiemet joms reikės ypatingos priežiūros.

Ožiaragis

Dailus kostiumėlis ir tamsios spalvos – štai koks jūsų sėkmės raktas 2016 metais. Tačiau nepamirškite ir įmantrių suknelių, ryškesnių akių, elegantiškų šukuosenų – savaitgaliai juk niekur nedingo!

Astrologų teigimu, po Ožiaragio ženklu gimusioms moterims kitais metais derėtų įsigyti mažiau, bet kokybiškos kosmetikos. Garsūs prekės ženklai pasirūpins jūsų grožiu, bet nepraraskite sveikos nuovokos ir saiko lepindamos save grožio pirkiniais.

Vandenis

Jei susižavėjote kuo nors vartydamos glamūrinį žurnalą ar žiūrėdamos autoritetingą mados tinklaraštį – pirmyn! Atkartokite tai! 2016-aisiais vadovaukitės nuojauta, nenuvilsiančia jus nė per nago juodymą. Pasak žvaigždžių, šie metai – puikus metas kardinaliai keisti šukuoseną, ypač jei nusižiūrėjote ją nuo Holivudo žvaigždės, panašios į jus.

Drąsiau naudokite dekoratyvinę kosmetiką, kuri tik paryškins gražiausius jūsų veido bruožus, ypač antakius ir akis. 2016-aisiais astrologai nerekomenduoja rinktis aštrių, aitrių kvepalų – jie lyg magnetas trauks negatyvią energiją.

Žuvys

Būkite be galo atidžios rinkdamosi drabužius, nes 2016-aisiais vargu ar jums seksis rasti tą tinkamą ribą tarp aukštosios mados ir kasdienio gyvenimo. Taip pat ir su makiažu: ne viską, ką regėsite madų žurnaluose, pulkite atkartoti. Geriau daugiau dėmesio skirkite išmėgintiems įvaizdžiams ir kosmetikos priemonėms, jau esančios jūsų kosmetinėje. Šiemet teks itin susirūpinti ir rūpintis plaukų priežiūra – jiems kaip niekada reikės jūsų pagalbos.