Greitai bus jau dešimtmetis, kai įspūdingi Pamelos Anderson krūtų implantai buvo pakeisti mažesniais. Tačiau atsisakyti seksualumo ir rinktis elegantiškesnį įvaizdį aktorė neketina. Net ir suknelės kukliomis iškirptėmis nepalieka paslapčių - Pamela demonstratyviai atsisako liemenėlės ir nesibaimina vulgarumo.

Vida Press nuotr.

O ką jau kalbėti apie makiažo perteklių? Vizitine kortele galima vadinti tamsų ir intensyvų smoky efekto akių makiažą, be kurio renginiuose P. Anderson nesirodo. Iki šiol aktorė net ir injekcijomis tobulintas lūpas putlina dažais brėždama liniją pastebimai aukščiau - taip pasidažiusi atrodo mažų mažiausia juokingai. Tiesa, kartais P. Anderson nustebina kur kas skoningesniu įvaizdžiu, visgi subtilumas viešumoje yra retenybė.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Pastarasis aktorės pasirodymas Malibu taip pat sulaukė dėmesio. Nuotraukas pamatę vertintojai skilo į 2 frontus. Vieni teigė, kad pietauti išėjusi Pamela atrodė jaunatviškai ir stilingai, kiti - pigiai. P. Anderson vilkėjo trumpą baltą suknutę, avėjo taip pat baltos spalvos ilgaaulius, o akis slėpė po masyviais saulės akiniais. Įvaizdis lyg ir minimalus, bet ar atitinka aktorės amžių... lieka klausimas.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.