„Niekada nepatyriau orgazmo sekso metu, nors turėjau tris partnerius ir santuokoje gyvenau 12 metų. Vis tikėjausi, kad tai nutiks – netikėtai, spontaniškai ir magiškai. Su pirmu vaikunu – nieko. Su antru vaikinu – taip pat nieko. Trečiasis tapo mano vyru – jis tai jau tikrai mane nuskraidins TEN. Tačiau – nieko.

Manau, kad didžiausia bėda ir buvo ta, kad už savo orgazmą visą atsakomybę perkėliau vyrams. Aš visiškai nesistengiau jo patirti, nes buvau įsitikinusi, kad į aukščiausią palaimą privalėjo mane nuskraidinti mano partneris. Vis tikėjausi, kad aš lovoje esu tobula ir jie už mane atliks visą darbą.

Tačiau pradedu suprasti, kad ne viskas vyksta taip, kaip galvojau. Mano pirmasis vaikinas tikrai stengėsi. Tuo metu man buvo 19. Jis šiek tiek vyresnis, tačiau turėjo daug patirties. Ir jis buvo labai nusivylęs. Prisižiūrėjęs filmų su Don Žuaną suvaidinusiu Johnny Deppu, jis pasakė: „Juk viskas atrodo taip paprasta“.

Tą naktį jis išties labai stengėsi. Tačiau orgazmo man pasiekti nepavyko. Man patiko seksas, iki šiol patinka mylėtis. Mane jaudina suartėjimo jausmas. Bet tai – toli gražu ne orgazmas.

Kai masturbuojuosi, į aukščiausią viršukalnę pakilti užtrunka vos 60 sekundžių.

Mano antrasis vaikinas labai nusimindavo, kai nepavykdavo manęs pakylėti iki didžiojo O. Tačiau mano santykiai su juo nebuvo tokie artimi kaip su pirmuoju, todėl mes apie tai niekada ir nediskutavome. Todėl norėdama šiek tiek pakelti savo vaikinui savivertę, aš orgazmą suvaidinau. Mano vaidyba jo neįtikino. Nors nieko apie tai nekalbėjome, netrukus išsiskyrėme. Aš negalėjau dar kartą apsimesti, kad patiriu orgazmą. O jis negalėjo pakelti, kad man tenka jį vaidinti.

Tuomet susipažinau su trečuoju vaikinu, kuris tapo mano vyru. Mes su juo miegamajame praleisdavome daug smagaus laiko. Su juo buvau atviriausia nei su kuriuo nors vaikinu iki tol. Mes su juo išdarinėjome įvairiausius dalykus, kurie nesvetimi bet kuriai kitai porai. Bet vyras nesudarė man spaudimo mylintis būtinai patirti orgazmą.

Įdomu tai, kad kai masturbuojuosi, į aukščiausią viršukalnę pakilti užtrunka vos 60 sekundžių. Todėl mes su vyru priėmėme kompromisą, kad man masturbuojantis jis asistuos ir taip padės pasiekti aukščiausią palaimos viršūnę.

Taigi, man 40 ir mylintis vaginaliniu būdu nesu patyrusi orgazmo. Tačiau aš nenuleidžiu rankų ir daug praktikuojuosi. Nesvarbu, kiek laiko tai užtruks, bet aš vis tiek vieną dieną pasieksiu orgazmą sekso metu.