Jei išsiilgote naujų pažinčių, priešingos lyties atstovų dėmesio ir bendravimo su bendraminčiais, siūlome jums užmegzti naujų pažinčių į savo gyvenimą įsileidžiant naujų ir įdomių žmonių.

Kas žino, galbūt šie metai yra pats tinkamiausias metas susirasti savo gyvenimo žmogų?..

Pažinčių ir bendravimo svetainė www.grazimoteris.eu yra skirta ir vyrams, ir moterims. Tai lengvas ir nemokamas būdas užmegzti naujas pažintis, bendrauti, surasti sau artimą sielą.

Ši ką tik startavusi internetinė svetainė yra daugiau nei pažinčių portalas. Tai yra bendraminčių klubas, kuriame galima ne tik sutikti savo antrąją pusę. Svetainės nariai galės rasti daug naudingos informacijos apie sveikatą, madą ir kitus moterims aktualius dalykus, dalyvauti diskusijose.

„Graži moteris“ yra skirtas ypatingoms moterims ir vyrams, kuriuos žavi rubensiškų formų, linksmi, optimistiški, charizmatiški žmonės.

Pažinčių svetainės www.grazimoteris.eu nariams taip pat organizuojami įvairūs renginiai, koncertai, pasimatymai ir kitos pramogos.

Registruokitės naujoje pažinčių svetainėje ir nepraleiskite progos laimėti ne tik jūsų laukiančio TO VIENINTELIO ŠIRDĮ, bet ir šiuos nuostabius prizus.

Atsakykite į žemiau pateiktus klausimus ir laimėkite praktiškus prizus.

Net trims laimėtojams įteiksime firminius, išskirtinio dizaino kokybiškus skėčius. Vieno skėčio vertė - 20 eurų. Skėčius laimėjo: Jolita Gaigalaitė, Neringa Vitkūnaitė, Marija Pranauskytė.

10 laimėtojų gaus firminį, tvirtą, kokybišką ir patogų krepšį, kurio vertė 10 eurų. Krepšius laimėjo: Edita Jurkevičienė, Ingrida Petraitytė, Vilma Krasauskienė, Raimonda Paulonavičienė, Vitalija Jonikytė, Nataša Versickienė, Galia Andriulevičienė, Akvilė Šeduikytė, Ingrida Petraitytė, Elena Jovaišaitė.

Vienam laimėtojui įteiksime 2016 metų darbo kalendorių. Jis atiteko Vilandai Norkutei.

Dėmesio - prizus reikės atsiimti Vilniuje.