Polina Gagarina – viena iš ryškiausių jaunųjų Rusijos šou verslo žvaigždžių. Ji nugalėjo televizijos projekte „Fabrika zviozd – 2“ (rus. žvaigždžių fabrikas), ne kartą tapo kasmetinio festivalio „Pesnia goda“ (rus. metų daina) laureate, laimėjo apdovanojimą „Muz-TV“ nominacijoje „Metų proveržis“, dalyvavo tarptautinėje „Eurovizijoje“. Neseniai dainininkė tiesiog pribloškė savo gerbėjus, atsikračiusi net 40 kilogramų!

Išskirtiniame interviu dainininkė nusprendė pasidalinti savo paslaptimi.

🔝 foto by @isxakov #bestruphoto #jump

A photo posted by Polina Gagarina (@gagara1987) on Jan 16, 2015 at 9:53am PST

– Polina, dabar Jūs atrodote tiesiog stulbinamai! Bet juk taip buvo ne visada?

– Už savo stotą ir balsą turiu būti dėkinga močiutei. Ji buvo smulki moteris, balsinga. Jeigu pažiūrėsite į mano jaunystės nuotraukas, pamatytumėte tikrą dručkę. Tiesa, balsingą dručkę. Dėl balso mane šešiolikmetę paėmė į „Fabrika zviozd – 2“, kurį vedė Maksas Fadejevas, o aš sugebėjau tapti nugalėtoja.

– Polina, tačiau palyginus Jūsų nuotraukas 15 ir 20 metų, tai Jūs jau nebuvote dručke...

– Buvau apvali uoga (juokiasi, red.). Dėl visko kaltas Andrejaus gimimas. Tada konkrečiai papilnėjau. Jeigu iki tol turėjau, tarkime, dešimt nereikalingų kilogramų, tai jų gavosi daugiau trisdešimties!

Polina Gagarina su sūnumi

– Jūs, žinoma, bandėte mesti svorį?

– Oi, ko aš tik nebandžiau! Dietą pagal kraujo grupę, be angliavandenių, paskirą valgymą, baltymų, kefyro dietas, badavimą, įvairias arbatas lieknėjimui. Aš išbandžiau viską!

Vienintelis dalykas, ką atmečiau – tai tailandietiškas tabletes ir panašias į jas. Prieš akis turėjau žmonių iš šou verslo pavyzdžius, kai jie realiai nukentėjo nuo šių „stebuklingų priemonių“.
Polina Gagarina

– Ir kaip sekėsi?

– Šurmulio ir triukšmo daug, o rezultatų – nulis. Iš pradžių keturi ar penki kilogramai, žinoma, nukrisdavo, tačiau paskui jie būtinai sugrįždavo, kartais net su viršum. Ir tai, žinoma, liūdina, nes kai riboji sau maistą, tiesiog nekenti viso aplinkinio pasaulio, ir galiausiai – nulinis rezultatas...
Tuo dietos ir blogos, aš jomis jau nepasitikiu. Netgi ne nulinis, o neigiamas rezultatas. Galbūt dėl augančių kilogramų, galbūt dėl nuolatinių nervų, mes išsiskyrėme su mano pirmuoju vyru Petia Kislovu. Skandalai mūsų šeimoje tada būdavo praktiškai kiekvieną dieną...

– O lengvasis kultūrizmas, treniruočių salė?

– Žinote, visi tie lengvieji kultūrizmai ir treniruotės tinka laisvoms ir apsirūpinusioms moterims, kurioms nereikia galvoti apie pinigus. Už jas viskas apmokėta. O manęs laukia koncertai ir gastrolės mėnesiams į priekį. Aš turiu įsipareigojimus prodiuseriams su nemažomis baudomis. Kokia tokiomis sąlygomis treniruoklių salė? Ji tiesiog neįsipaišo į mano įtemptą grafiką!

– Deja, šia prasme Jūs ne viena tokia...

– Taip, tokiu ritmu gyvena milijonai mūsų moterų. Joms, kaip ir man, reikia tokio svorio metimo būdo, kuris leistų gyventi pilnavertį gyvenimą – būti žmona, mama ir specialiste!
Polina Gagarina

– Ir Jūs tokį būdą radote?

– Taip, ir čia man padėjo mano antras vyras, Dima Ischakovas. Kartą atėjęs namo jis man davė geltoną buteliuką ir pasakė: „Imk, lieknėk“.

– Ir paaiškėjo, kad to pakanka, kad numestumėt 40 kilogramų?!

– Įsivaizduokite! Paprasčiausia priemonė, kurią man davė Dima, buvo labai veiksminga!

Доброе утро🐤☀️☀️☀️

A photo posted by Polina Gagarina (@gagara1987) on Sep 22, 2014 at 12:12am PDT

– Ir kas tai per priemonė? Atskleiskite savo paslaptį!

– Tai buvo riebalus deginantis purškalas. Į jo natūralią sudėtį įeina: mango, acai, dygliuotojo ožerškio uogų, briaunotosios garcinijos ir žaliosios kavos ekstraktai.

Vis dėlto, ko gero, pats svarbiausias purškalo komponentas lieknėjimui – tai L-karnitinas. Juos sportininkai naudoja kalorijų ribojimo laikotarpiu, o jo veiksmingumą kovojant su riebalais mažai kas neigs. Jis sumažina cholesterino kiekį kraujyje ir skatina riebalų apykaitą.

Типа прыжок😂

A photo posted by Polina Gagarina (@gagara1987) on Jan 20, 2013 at 9:54am PST

– Nejaugi jūs numetėte kilogramus padedant tik kažkokiam lieknėjimui skirtam purškalui?

– Visiškai rimtai, be purškalo aš daugiau nieko nenaudojau! (juokiasi, red.) Naudojant jį skatinamas aktyvus skrandžio sulčių išsiskyrimas, dėl ko virškinimo sistema pradeda stipriau dirbti. Tokiu būdu vyksta aktyvus medžiagų apykaitos procesų stimuliavimas. Apskritai, organizmas virsta riebalų perdirbimo mašina! Visų fiziologinių niuansų aš nežinau, man svarbu, kad jam padedant pradėjau mesti svorį.

Pagal instrukciją reikia vieno įpurškimo po valgio! Na, žinoma, pageidautina bandelių prieš naktį nevalgyti.
Polina Gagarina

Jūs nepatikėsite, praėjus vos trims dienoms svoris ėmė mažėti. Pasijaučiau gerokai lengvesnė, dingo sunkumo jausmas po valgio ir pagal drabužius galima buvo matyti, kad centimetrai tirpsta! Užšokau ant svarstyklių – penkiais kilogramais mažiau! Negalėjau patikėti savo akimis ir savo laime! Ir tai tada, kai pradėjau savo naujo disko reklamos gastroles. Juk kaip tik per gastroles daugiausia svorio ir priaugi – nereguliari mityba, nuolatiniai pervažiavimai, kurie gerai sustiprina apetitą!

– Išeina, kad svoris ėmė mažėti po trijų dienų?

– Taip. Paskui dar trys kilogramai staiga nukrito. Aš tarsi susitraukiau! Toks įspūdis, kad tas purškalas prasiskverbė į mano organizmą ir ištirpino nereikalingus kilogramus. Man atrodė, kad kiekvieną rytą mano atvaizdas veidrodyje darosi lieknesnis!

– Kiek galiausiai Jūs numetėte svorio?

– Vidutiniškai per savaitę aš numesdavau keturis-penkis kilogramus! Su garderobu problemos prasidėjo jau po mėnesio. Mano modeliuotojas, aš jam labai dėkinga, įsigudrino kažkaip operatyviai reaguoti į mano susitraukusius išmatavimus ir laiku pasiūti koncertines sukneles ir kostiumus. Galiausiai per du mėnesius aš numečiau daugiau kaip 40 kilogramų! Ir tai buvo pats lengviausias ir greičiausias svorio metimas mano gyvenime!

– Ar norite ką nors palinkėti skaitytojams?

Palinkėti noriu kiekvienam rasti save, ištrūkti iš šios siaubingos nereikalingo svorio nelaisvės! Jums būtinai pavyks, svarbiausia yra tikėti! Pats geriausias apdovanojimas – naujos savęs pojūtis, atspindžio veidrodyje keliamas džiaugsmas. Pasitenkinimas savimi – tau pavyko, tu laimėjai!