Profesorius Andrew Robertas, tyrinėjęs garsiojo karžygio biografiją, prancūzų didvyrį sulygino su Hitleriu. „Jis buvo Hitlerio tipo tironas ir diktatorius. Nors ir ne visiškas blogis. Tuo pačiu metu jis galėjo sužavėti savo charizma ir puikiu humoro jausmu“, - pasakoja knygą apie Napoleoną parašęs profesorius.

MEILUŽIŲ APSUPTYJE

Tiesa, daug netiesų apie Napoleoną buvo paskleidę britai. Pavyzdžiui, kad jis buvo labai mažas ir kompleksavo dėl savo ūgio. N. Bonaparte'as buvo 168 cm, o tais laikais tai buvo normalus vyro ūgis.

Napoleonas Bonaparte

Daug legendų sklando ir apie nepažabojamą Napoleono libido. Savo lytinio gyvenimo pradžioje būsimasis imperatorius buvo gana kuklus vaikinas, kuriam nekaltybę atėmė Paryžiaus bordelio prostitutės. Profesorius patikslina, kad sėkmingas pirmas kartas jam buvo tik su ketvirta naktine plaštake.

Jis buvo pametęs galvą dėl kunilingo ir nuolat apie tai pasakojo savo laiškuose. Jis liepdavo jai nesiprausti kelias dienas, nes tai jam teikdavo didelį malonumą

Išties daug pasakojimų išlikę ir apie Napoleono santykius su mylima žmona Josephine. Pasak istorikų, karžygys savo išrinktajai buvo neištikimas netgi iki vestuvių. Vien žygio į Egiptą metu jis spėjo pamylėti 22 meilužes. Tačiau net ir glausdamas svetimas moteris, savo žmonai Napoleonas mėgo rašyti išties jausmingus ir erotiškus laiškus.

 Josephine de Beauharais

LEPINO VIENAS KITĄ LOVOJE

„Jis buvo pametęs galvą dėl kunilingo ir nuolat apie tai pasakojo savo laiškuose. Jis liepdavo jai nesiprausti kelias dienas, nes tai jam teikdavo didelį malonumą, – pasakojo profesorius A. Robertas. – Josephine taip pat buvo ne iš kelmo spirta ir savo vyrą mėgo pamaloninti savitais triukais, kuriuos vadino „zigzagais“. Tačiau kokie tai buvo Prancūzijos imperatoriaus pamėgti seksualiniai žaidimai, negalėjome išsiaiškinti.“

Seksologai tvirtina, kad jis savo žmonos kūno dalis vadino tam tikrais vardais. Pavyzdžiui, Baronu de Kepen. Kas tuo metu žemėje vaikščiojo su tokiu vardu, taip pat lieka paslaptis.

Napoleonas Bonapartas

Pasak Napoleono gyvenimą tyrinėjusio profesoriaus, karžygio ir jo žmonos meilės istorija nesiskiria nuo šių laikų muilo operų. Pora vienas kitą mėgo palepinti tokiais pikantiškais susirašinėjimais, kokie populiarūs tik dabartinių sekso pokalbių svetainėse.

Kaimynai skųsdavosi dėl garsių dejonių, o kartais ir baisaus triukšmo, kai besiritinėdami sutuoktiniai netgi iškrisdavo iš lovos.
Geidulingoji Napoleono žmona buvo šešeriais metais vyresnė už savo vyrą ir turėjo du vaikus iš pirmos santuokos. Kai jie pirmą kartą susitiko, jis buvo paprastas kareivis, o ji – nelaiminga našlė, kuri per Prancūzų revoliuciją tik per plauką išvengė giljotinos. Seksuali prancūzė suviliojo savo vyrą vienu sijono klostės kilstelėjimu. Patyrusi moteris žinojo, kaip išvesti iš proto savo simpatiją. 1796 metais pora atšoko vestuves.
 Josephine de Beauharais

IMPERATORIENĖS KEISTENYBĖS

Galvą Napoleonui apsukusi Josephine ir pati turėjo keistenybių. Pavyzdžiui, ji kategoriškai atsisakė išguiti iš lovos savo šunis netgi per savo pirmąją vestuvinę naktį. Tačiau aistros jų guolyje dėl to buvo nė kiek nemažiau. Napoleono su Josephine naktys buvo itin audringos. Kaimynai skųsdavosi dėl garsių dejonių, o kartais ir baisaus triukšmo, kai besiritinėdami sutuoktiniai netgi iškrisdavo iš lovos.

Po kelias valandas trukusio spektaklio jis įleido savo nuodėmingąją žmoną į savo miegamąjį.
Kai imperatorienė susirado meilužį, tai priešams tapo puikiu įrankiu kovos lauke pažeminti Prancūzijos paržygį. Kai tokios kalbos pasiekė patį Napoleoną, jis kovojo Egipte. Iš keršto jis taip pat susirado meilužę, kurią vadino savo Kleopatra, o grįžęs į Paryžių pareikalavo skyrybų.
Napoleonas Bonapartas

Savo vyrą vis tiek mylinti Josephine parklupusi ant kelių maldavo atleidimo ir prašė jos nepalikti. Po kelias valandas trukusio spektaklio jis įleido savo nuodėmingąją žmoną į savo miegamąjį. Vis dėlto, N. Bonaparte'as nebegalėjo pamiršti išdavystės ir už ją negalėjo atleisti. kalbama, kad skyrybų priežastimi tapo ir žmonos nevaisingumas. O Napoleonas norėjo susilaukti palikuonių. Pora išsiskyrė 1809 metais. Tačiau jis niekada nepamiršo savo seksualiosios žmonos. Paskutiniai jo ištarti žodžiai prieš mirtį buvo: „Prancūzija, armija, Josephine“.

 Josephine de Beauharais