Pasak romanus su vedusiais vyrais turėjusios moters, jos meilužiai jau seniai būtų palikę žmonas.

Finansų konsultante Londone dirbanti G. Lee pasakoja, kad viena iš meilužių žmonų žinojo apie slaptą romaną, tačiau nieko nedarė. Nes jos lytinė aistra buvo užgesusi, o vyrui reikėjo kažkur išlieti seksualinę energiją.

„Jei ji savo vyrui nebūtų leidusi užmegzti romano, sutuoktinis būtų ją palikęs. O tai būtų didelė trauma vaikams, problemos dėl turto dalybų. Aš buvau labai diskretiška. Su meilužiu susitikdavome jo žmonai žinant. Tačiau su manimi jis tik išeidavo pasilinksminti, o visą laiką praleisdavo su šeima, – pasakoja Gweneth. – Jokių moralinių pagirių nejaučiu. Visiškai nesikremtu dėl to, ką mes padarėme. Šioje situacijoje visi liko patenkinti. Netgi žmona, kuri man turėtų padėkoti už laimingesnį ir geriau nusiteikusį vyrą.“

Dar vieną meilužį G. Lee susirado pažinčių portale, kuriame ji užsiregistravo po vyro mirties. Ji tiesiog norėjo užsimiršti ir susipažinti su pasiturinčiais žaviais vyrais neįpareigojantiems santykiams.

Gweneth tikina savo vyrui visada buvusi ištikima, bet po jo mirties nusprendė pagyventi egzotišką gyvenimo būdą. Be to, susirasti meilužį internete ją paskatino draugė, kuri taip pat turėjo romaną, nes jos vyras buvo impotentas.

„Kai draugė internete susirado meilužį, jos gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Ji dar niekada nebuvo tokia laiminga. Pažinčių portalo nariai nėra jaunikliai. Tai aukšto kalibro vyrai, galintys pasigirti puikia finansine padėtimi ir neišsenkančia seksualine energija“, – pasakojo ji.

G. Lee pasidalino savo patirtimi, kaip jai sekėsi užmegzti romanus su savo meilužiais.

Danų žvejybos magnatas buvo pirmasis jos meilužis, kurį ji sutiko prieš aštuonerius metus. Jam buvo 50, o jo žmonai dėl prasidėjusios menopauzės visiškai nereikėjo sekso. Tačiau meilužis neturėjo jokio noro skirtis su savo žmona ir palikti vaikų.

„Pirmasis mūsų pasimatymas įvyko restorane. Jis buvo neįtikėtinai šarmingas ir seksualus. Sužavėjo mane puikia iškalba ir humoro jausmu. Darbo reikalais jis keliaudavo po visą pasaulį, o aš buvau jo mergaitė iš Londono. Mano libido yra labai aukštas, todėl mes kaip seksualiniai partneriai puikiai tikome, – prisimena ji. – Mums patikdavo eksperimentuoti. Buvau prieš jį atsiklaupusi po stalu netgi pačiuose prabangiausiuose Londono restoranuose. O jis skrisdavo į verslo susitikimus su spenelių gnybtais po kostiumu.“

Kai meilužių santykiai įsisiūbavo, Gweneth keliaudavo po visą pasaulį vien tam, kad pasimylėtų su savo meilužiu. Vienintelė šalis, kurios vengė, buvo Danija, kur gyveno jo šeima. Su žmona jis turėjo nerašytą taisyklę, kad neturės meilužės prieš pat jos nosį.

Flirtas Skandinavijos šalyse yra priimtinas. Didžiojoje Britanijoje tokio partnerių leidimo tikrai negautumėte.

Su Danų žvejybos magnatu G. Lee romaną nutraukė įsimylėjusi kitą vyrą Londone.

„Mano geismų objektas buvo neįtikėtinai dailus apsaugos vadas. Jis turėjo žmoną, tačiau gyveno su ja nelaimingą vedybinį gyvenimą. Jie tiesiog negalėjo sau leisti parduoti bendro turto. Jis buvo mielas vyrukas, kuriam aš suteikdavau palengvėjimą nuo rūpesčių namuose ir darbe“, – pasakoja moteris.

Gweneth tikina, kad trečiajam savo meilužiui ji netgi padėjo išsaugoti santuoką. Jos geismų objektas buvo penkių vaikų tėvas, todėl žmona, išsekusi nuo darbo, namų ruošos ir vaikų priežiūros, nebeturėdavo jėgų ir noro užsiimti seksu.

„Jo darbas padėdavo mėtyti pėdas, kai susitikdavome. Žmona buvo neįtikėtinai pavydi, todėl jei būtų suuodusi apie mūsų romaną, būtų iškart išsiskyrusi. O tai traumuotų vaikus. Mūsų romanas padėjo išsaugoti jų šeimą, – neabejoja G. Lee. – Galbūt apie mūsų romaną ji kažką įtarė, nes vieną vakarą, kai jis grįžo namo iš pasimatymo su manimi, žmona laukė su šampano buteliu, vakariene, pasipuošusi seksualia aptempta suknele. Ji nusprendė, kad atėjo metas vėl įžiebti ugnį santuokoje. Kai jo santykiai su žmona pasitaisė, mes romaną nutraukėme.“

Paklausta, ką darytų, jei jos vyras ieškotų romano pažinčių portaluose, Gwenth atsakė, kad kaltintų tik save, nes nepadarė vyro laimingo: „Vadinasi, mūsų santykiuose kažko trūko, ko jis panoro paieškoti su kitomis moterimis“.