Skruostai

Žmonės, kurių skruostus puošia ryškus apgamas, pasižymi ramiu charakteriu, sėsliu ir geru būdu. Tokius ženklus turintys asmenys yra ypatingai patrauklūs, tačiau to nenori pripažinti ar tuo pasinaudoti.

Tai jautrios ir poetiškos asmenybės, kurios verčiau jau nukentės patys, nei nuskriaus kitą.

Kakta

Taip pažymėti pasiturintys ir sėkmės palytėti žmonės. Tai ambicingi ir didelių aukštumų pasiekę asmenys, kuriuos dar apibūdina kaip „gimę su marškinėliais“.
Cindy Crowford

Antakis

Šiek tiek virš antakio ar po juo apgamus turintys žmonės pasižymi nepaprastu kūrybingumu ir fantazija. Tai yra meno žmonės, kurie visada kupini originalių idėjų ir stebina savo talentais.

Krūtinė

Jei turite ryškų apgamą ant krūtinės, turbūt mėgstate linksmybes ir laisvalaikį leidžiate smagioje kompanijoje. Tokie žmonės žino savo vertę, todėl leidžia sau gyventi taip, kaip daugelis pavydėtų. Įsipareigojimai - nėra prioritetas.

Nosis

Gana nedėkinga vieta apgamui atsirasti, tačiau tai nė kiek netrukdo tapti pačia mėgstamiausia miesto ar rajono asmenybe. Taip yra galbūt todėl, kad daug flirtuojate? Tiesa, suradę savo antrąją pusę tokie žmonės nusiramina ir savo visą žavesį skiria tik vieninteliam žmogui.

Ausis

Nepatikėkite paslapčių žmonėms, kurie turi apgamų ant ausų. Jie gali išplepėti. Tačiau ne iš piktos valios. Tai labai nuoširdūs ir patiklūs žmonės, kuriems labiausiai gyvenime rūpi šeima.

Rankos

Tai stiprūs žmonės, kurie nebijo priimti sprendimus. Jie niekada neklysta, nes tai, ko imasi, atlieka tobulai. Tokiais žmonėmis galite pasitikėti.

Delnai

Pinigai, pinigai ir dar kartą pinigai. Jei jais jūsų gyvenime dar nesninga, tiesiog turėkite kantrybės sulaukti reikiamos akimirkos, kol jie ras kelią iki jūsų.

Pėdos

Jei apgamą turite ant kojų pėdų, neabejotinai esate keliauti mėgstanti asmenybė. Namisėda jūsų tikrai nepavadinsi. Nuotykiai ir adrenalino troškimas yra jūsų gyvenimo varikliukas.

Pečiai

Atsakingi ir ištikimi. Tačiau nenuobodūs. Žmonės, kurie turi apgamus ant pečių, yra patikimi tiek kaip verslo partneriai, tiek kaip draugai, tiek kaip mylimieji.