Princas Williamas ir hercogienė Kate Middleton ruošiasi vizitui į Indiją. Karališkoji pora ketina aplankyti Tadžmahalą, kur prieš daugelį metų lankėsi ir princesė Diana.

Nuotrauka, kurioje vieniša ant suolelio sėdi princo Williamo motina, tapo tikra sensacija. Nes šis kadras atspindi, kokia iš tiesų nuliūdusi ir vieniša buvo širdžių princesė.

Būtent viešėdama Indijoje Diana užsiminė žurnalistams apie savo byrančią santuoką ir nelaimingą gyvenimą. Tuomet paklausta, kokios emocijos aplankė viešint prie šio garsaus mauzoliejaus, Diana atsakė, kad tai buvo gydanti patirtis.

Vizito Indijoje metu princas Williamas su žmona planuoja grįžti į tą pačią vietą, kurioje Diana pirmą kartą išdrįso pasipriešinti savo vyrui Charlesui.

Princesė Diana prie Tadžmahalo. Vida Press nuotr.

Ši kelionė bus reikšminga ir Williamui su Kate, kurie šiuo metu taip pat intensyviai bando įveikti savo pačių santuokos problemas.

Tačiau toks Kate bandymas vėl susitapatinti su princese Diana ir neleisti nugrimzti užmarštin jos atminimui kaip reikiant įsiutino uošvį, princą Charlesą.

Dėl tokio aktyvaus noro visuomenei priminti Dianą ir noro neakivaizdžiai pažeminti sūnų, K. Middleton įsiutino ir karalienę Elizabeth.

Dianos viešnagė į Tadžmahalą ir minėtoji liūdesiu ir vienatve dvelkianti nuotrauka tapo lyg priekaištu ne tik Charlesui bei ir jo antrajai žmonai Camillai Parker-Bowles, bet ir visai karališkajai šeimai, kurioje širdžių princesė jautėsi sugniuždyta ir vieniša.