Auklės pasakojo, kaip garsioji aktorių pora netradiciškai augina savo šešis vaikus, kurie priversti gyventi ne tik prabangiuose viešbučiuose, bet ir pabėgėlių stovyklose.

Paparacų ir visuomenės dėmesio persisotinę A. Jolie ir B. Pitto vaikai gyvena gana keistame pasaulyje, kurio daugelis nesupranta.

Dėl to, kad tėvams tenka dažnai keliauti po pasaulį ir filmuotis įvairiuose filmuose, Vivienne, Paxas, Zahara, Maddoxas, Shiloh ir Knoxas gyvena kitokį gyvenimą nei milijonai jų bendraamžių.

Pasak užsienio spaudos, auklės tvirtino, jog Angelinos ir Brado namuose vaikams nėra taikomos jokios taisyklės. Visi vaikai slapta lanko psichoterapijos kursus, bažnyčią ir džiaugiasi atostogomis už 2 milijonus dolerių.
Angelina Jolie su vaikais

„Jie yra netradiciniai tėvai, švelniai pasakius. Jie gyvena savotiškoje hipių komunoje, nes Angelina netiki taisyklėmis. Ji mano, kad vaikams reikia suteikti saviraiškos laisvę. Tačiau tai ne visada pasiteisina“, – pasakojo auklė.

Poros vaikai nelanko mokyklos. Juos moko specialiai samdomi mokytojai ir kuratoriai. Tačiau garsieji tėvai neseka mokslo studijų programų. Jie leidžia vaikams pasirinkti mokytis tik tai, kas jiems patiems yra įdomu. Angelina ir Bradas netgi neleidžia vaikams rašyti kontrolinių ar daryti kokių nors žinių patikrinimų.

Vienintelis dalykas, kurį privalo daryti vaikai, yra lankyti terapijos kursus.

Vis dėlto, garsioji pora kartais atrodo panaši į eilinę tradicinę šeimą.

„Bradas visada ryte atsikelia pirmas. Jis mėgsta vaikams ruošti pusryčius. Kai visi susėda prie stalo, paskutinė atsikelia Angelina. Ji mėgsta ilgiau pamiegoti, nes yra pelėdžiukė“, – garsiosios šeimos ritualus pasakojo viena auklė.

Dar vienas gana įdomus faktas, jog A. Jolie ir B. Pittas nuo mažens vaikams stengiasi įskiepyti tikėjimą. Religiją ir bažnyčią jie gali pasirinkti patys.

Vaikai sekmadieniais slapčia vežiojami po įvairias bažnyčias, šventyklas, supažindinami su įvairiomis pasaulio religijomis tam, kad patys galėtų pasirinkti, kuo jie nori tikėti.