1. Susiaučiamos suknelės

Susiaučiamo tipo suknelės formuoja figūrą, pabrėžia taliją, lengvai apglunda krūtinę ir klubus. Jei norite optiškai sumažinti krūtinės apvalumus, rinkitės suknelę V formos iškirpte (2 nuotr.), jei norite, kad klubai atrodytų siauresni, ieškokite uždara iškirpte kimono kirpimo suknutės (3 nuotr.). Turinčioms harmoningą pilnesnę figūrą puikiai tiks prigludusio silueto susiaučiamos suknelės uždaru kaklu (1 nuotr.).

Suknelės iš asos.com, Ltd

2. Mezginiai

Šį sezoną neprašausite įsigijusi tunikos kirpimo megztą suknelę, prie jos derinkite aulinukus storu aukštesniu kulnu. Norinčioms pridengti pilvuką, verta pasidairyti ilgų megztinių ir kardiganų, juos vilkėti prie siauresnių kelnių arba džinsų. Jei įsigijote didelį kokono formos megztinį, prie jo derinkite prigludusius apatinės dalies drabužius, pavyzdžiui, pieštuko silueto sijoną. Venkite plačių sijonų ir kelnių, nes tuomet figūra atrodys tik didesnė. Prie plačių kelnių bei sijonų derinkite prigludusį megztinį.

Suknelės ir liemenė iš asos.com, Ltd

3. Odinės striukės

Tai drabužis, kuris tinka visiems figūrų tipams. Šį sezoną drąsiai vilkėkite ne tik juodą, bet ir spalvingesnę, pavyzdžiui, plytų raudonumo ar mėlyną odinę striukę. Išraiškingų formų moterims rekomenduojamos patrumpinto silueto, standžios formos baikerių striukės.

Striukės iš asos.com, Ltd

4. Kostiuminės kelnės

Griežto kirpimo kostiuminės kelnės pabrėžia eleganciją ir anaiptol neatrodo nuobodžiai. Rinkitės ne tiesaus kirpimo ar platėjančias, o šiek tiek siaurėjančias į apačią, tokios liaunins kojas, ypač mūvimos kartu su aukštakulniais bateliais. Drąsiau eksperimentuokite spalvomis, nors lieknina tamsesnės, nebūtina prisirišti tik prie juodų. Šį sezoną madingos įvairios tamsios spalvos: bordinė, baklažanų, smaragdų žalumos, tamsi mėlyna, tamsi violetinė, kavos.

Kelnės iš asos.com, Ltd

5. Elegantiški švarkai

Struktūriškų siluetų elegantiški švarkai - dar vienas šaunus pasirinkimas apvalutėms. Griežtos linijos tarsi suformuoja figūrą iš naujo, įrėmina ir paslepia apvalumus. Rinkitės liemenuotą švarką, tuomet talija atrodys išraiškingesnė ir liaunesnė. Rudenį siūloma švarkus derinti ir prie vakarinių suknelių, labiausiai tiks solidžių prabangos suteikiančių atspalvių (tamsiai raudoni, bordiniai, juodi, naktinio dangaus), taip pat siūti iš šilko ar aksomo.

Švarkai iš asos.com, Ltd