R. Lawley rašė, kad ji tokiais „randais“ didžiuojasi. Ir ragina kitas moteris po gimdymo neslėpti savo kūno ir jo nesidrovėti.

Kadangi tai yra motinystės kaina. Moterys nieko neturi gėdytis. Priaugti papildomo svorio nėštumo metu yra normalu. Kaip ir atsikratyti jo po gimdymo.
Robyn Lawley

„Jūs esate kovotojos, jūs suteikėte naują gyvybę ir nėra jokio pagrindo to gėdytis. Nepamirškite, kad jūsų mama taip pat išgyveno tokius pačius sunkumus vien tam, kad gimtumėte“, – rašė žiemą dukrelės susilaukusi Robyn.

Modelis taip pat pasmerkė bet kokią kritiką, susijusią su kūno trūkumais.

Praeityje R. Lawley jautė didelį spaudimą dėl savo figūros. Ji privalėjo laikytis griežtos dietos ir stebėti svorį, kad atitiktų „klasikinio“ modelio koncepciją. Dėl to ji vienu metu tiesiog nekentė savo kūno.

„Mano agentas, su kuriuo dirbu šešerius metus, buvo vienintelis, kuris priėmė mane tokią, kokia esu. Aš nuolat girdėjau raginimus numesti svorio. Tik mano agentas sakė: „Esi nuostabi ir negali sulieknėti, nes dabar tu puikiai atrodai“. Prieš tai aš visada bandžiau numesti svorio ir sportuoti. Bet vis tiek jausdavausi stora ir negraži“, – pasakojo įspūdingų kūno linijų manekenė, įrodžiusi, kad moteris yra seksuali tada, kai nėra kaulų vyniotinis.

#tigerstripes #loveyourbodynow read about this photo via my FB link in bio and why it means so much to me 😘😘😘

A photo posted by Robyn Lawley (@robynlawley1) on Oct 22, 2015 at 10:50am PDT

❤️ @robynlawleyswimwear @princeandjacob

A photo posted by Robyn Lawley (@robynlawley1) on Jun 6, 2015 at 11:04am PDT