Avinas

Gyvenimas su avinais pilnas netikėtumų. Šie žmonės dažnai įtakoja savo artimųjų emocijas. Griežtas žodis ir skuboti sprendimai gali tapti neatskiriama jūsų gyvenimo dalimi gyvenant su Avinu.

Skaitykite 5braskes.lt ir savo išmaniajame telefone! Parsisiųskite programėles: „iPhone“;„Android“.
Avinas

Vandenis

Jei kas ir negali toleruoti Vandenio, tai tik dėl jo itin aukštos savigarbos. Vargu ar Vandenis pripažins tai garsiai, bet jis visada laikys save šiek tiek pranašesniu už kitus. Šis zodiako ženklas yra kategoriškas ir mėgsta kontrolę, kartais peraugančią į tikrą despotizmą.
Vandenis

Dvyniai

Patys Dvyniai gerai žino savo problemą: jiems sunkiai pavyksta nusėdėti vietoje ir nulaikyti liežuvį už dantų. Šie žmonės trokšta būti dėmesio centre, nori būti ryškiausi ir geriausi visur, kur tik įmanoma. Dėl perdėtai didelio noro suspindėti, jie neretai pridaro kvailysčių.
Dvyniai

Ožiaragis

Dėl užsispyrusio būdo dažniausiai linksniuojami Jaučiai ir Avinai, o Ožiaragiai nepelnytai pamirštami. Tačiau jų ištvermė ginti savo nuomonę yra šokiruojanti! Net akivaizdžiai kvailus dalykus Ožiaragis gins iki paskutinio tik tam, kad įrodytų, jog jis yra teisus. Jis visada bus teisus. Ožiaragiai dažnai būna vieniši - jų charakterio ypatumus gali pakęsti ne kiekvienas.
Ožiaragis

Skorpionas

Nesvarbu, kuo tu bebūtum, Skorpionas vis tiek įrodys, kas yra tikrasis bosas. Skorpionas su bet kokiais žmonėmis sugeba sukurti tokius santykius, kuriuose pagrindinį vaidmenį vaidina būtent jis. Ir jei kas nors tokiai hierarchijai nepaklūsta, sulaukia atitinkamo bendravimo.
Skorpionas