Tačiau laimingi šeimos veidai ir šypsenos dar nieko nereiškia. Žurnalui duodama interviu Angelina buvo atvira ir prabilo apie jos santuoką slegiančias problemas.

„Naujausiame savo filme pasakoju apie porą, kuri stengiasi išsaugoti savo šeimą. Šiuos vaidmenis sukūrėme mes su Bredu. Mūsų santuoka taip pat nėra ideali. Mes taip pat turime problemų. Nebūtume taip tikroviškai suvaidinę savo herojų, jei nebūtume susidūrę su tokiais sunkumais asmeniniame gyvenime“, – pasakojo 10 metų su B. Pittu gyvenanti A. Joli.

Anot šaltinių, Angelina paniškai bijo, kad B. Pittas išduos ją su aktore Sienna Miller, su kuria kartu dirba naujame filme. A. Jolie esą siutina kasdien namuose girdimas Siennos vardas.

Juostą prodiusuojančiam B. Pittui žmona nenori leisti matytis su S. Miller. Tačiau Angelina turi tam pagrindo. Gražuolė Sienna šiuo metu yra laisva. Be to, filmavimo aikštelėje ji užmezgė ne vieną romaną. Tarp jų ir su tuo metu vedusiu aktoriumi Jude'u Law, Danieliu Craigu, taip pat urėjo romaną su Balthazaru Getty.

Tiesa, naujausioje žurnalo fotosesijoje Holivudo šeima atrodo išties tobulai. Galite įvertinti naujausio numerio nuotraukas.

Анджелина Джоли и Брэд Питт с детьми в объективе Энни Лейбовиц на страницах свежого выпуска Vogue @voguemagazine #angelinajolie #bradpitt #annieleibovitz

A photo posted by Online Fashion Magazine (@uzbfashion) on