REIKĖS:

400 g vištienos filė;

2 skirtingų spalvų paprikos;

200 g pievagrybių;

1 stiklinė daržovių sultinio;

kelių šaukštų alyvuogių aliejaus;

4 šaukštų sojų padažo;

2 valgomųjų šaukštų cukraus;

5 skiltelių česnako;

1 valgomųjų šaukštų tarkuoto imbiero;

2 valgomųjų šaukštų kukurūzų krakmolo;

1 arbatinio šaukštelio druskos.

GAMINIMAS:

Vištieną smulkiai supjaustykite pailgais, plonais gabalėliais. Sudėkite ją į indą, užberkite cukrų, druską, krakmolą ir užpilkite dviem šaukštais sojų padažo. Tegul vištiena 30 min. pasimarinuoja.
Visas daržoves susmulkinkite norimo dydžio gabalėliais. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi paskrudinkite visas daržoves, atskirai paskrudinkite vištieną. Daržoves ir vištieną sumaišykite, supilkite vištienos sultinį bei likusį sojų padažą. Dar kelias minutes maišydamos pakepkite. Saldžiarūgštę vištieną patiekite su ryžiais. Skanaus!