Storėjantis drabužių sluoksnis ne pasiteisinimas visiškam užsimaskavimui. Juk ruduo dovanoja begalę grožiui įkvepiančių dalykų: pirmųjų šalnų nurausvinti skruostai, vėjo suvelti plaukai, spalvą keičiančių lapų paletė, kurią gali rasti ir spintoje, odą drėkinantis dulksna ir nuovargį nuplaunantys lietūs... Taigi, pakalbėkime apie grožį rudenį. Kas madinga ir stilinga? Kokių grožio procedūrų nereikėtų užmiršti, jei norime ir gerai jaustis, ir aplinkinius sužavėti.

Paryškinkite antakius. Storesni antakiai tiks kiekvienai moteriai. Juolab kad jie šį sezoną itin madingi. Šiek tiek pakoreguokite jų formą pincetu ir paryškinkite pieštuku/šešėliu, kuris yra vienu tonu šviesesnis už natūralią antakių spalvą. Taip veidas atrodys „minkštenis" ir gaivesnis.

Palepinkite veidą. Tam idealiai tiks specialūs šepetukai-masažuokliai veidui. Jis daro stebuklus! Sumažėjo spuogų, atsigavo oda, be to, nebereikia naudoti šveitiklio. Pradžiai siūlome išbandyti paprastą dantų šepetuką jeigu efektas patiks, tuomet galėsite įsigyti ir įmantresnį.

Lūpos lyg vyšnios. Nepamirškite, kad viena ryškiausių šio sezono tendencijų išraiškingos ir visų dėmesį atkreipiančios lūpos. Ryškiai raudona, vyno, ruda šios spalvos dominuos ant seksualių moterų lūpų.

Išbandykite chaki spalvą. Ir ne bet kur, o ant nagų! Taip pat rinkitės drąsesnius atspalvius: samanų, juodą, tamsiai violetinį. Toms, kurioms vien nuo minties apie šias tamsias spalvas per nugarą perbėga drebuliukas, siūlome pradėti nuo chaki ji tinka visiems odos atspalviams bei dailina nagų formą.

Šilkiniai plaukai. Cheminis plaukų tiesinimas? Nemadingas ir dažniausiai žalingas. Ieškokite specialių priemonių su keratinu, kurių pagalba galėsite plaukus išsitiesinti namie. Pigu ir efektyvu.

Atnaujinkite kosmetinę. Metas atsisakyti subėgančių šešėlių, keistą kvapą skleidžiančių lūpų dažų ir byrančio tušo. Rinkitės kuo natūralesnes priemones, kurių sudėtyje nėra konservantų, sintetinių priedų ir dirbtinių aliejų.

Pakeiskite šukuoseną. Jeigu norisi pokyčių, bet bijote ekstremalumo, rinkitės kirpimą kare, dar vadinamą bobu. Nebūtina nusirėžti trumpai, labai gražu, kai plaukai siekia smakrą. Šis kirpimas tinka visoms formos, be to, atrodo nepriekaištingai tiek ant tiesių, tiek ant garbanotų plaukų.

Pakelkite plaukų šaknis. Užtenka savo plaukus kankinti purinančiomis priemonėmis. Geriau įsigykite didelį šepetį.

Pastorinkite blakstienas. Kada paskutinį kartą lepinote savo blakstienas? Pasirinkimas didelis: nuo natūralių priemonių iki specialių, blakstienų augimą skatinančių priemonių.

Išlaisvinkite savo vidinę ugnį. Raudonplaukės šiemet madingiausios merginos. Nenuostabu juk anksčiau jos buvo laikomos raganomis ir dėl įspūdingų plaukų deginamos ant laužų. Raudoni plaukų atspalviai sušildo bet kurį veido atspalvį ir išryškina žalias akis.