Patikėkite, jų aromatas ir skonis jus pavers virtuvės karaliene. Komplimentai garantuoti!

REIKĖS:

4 didelių obuolių;

50 g cukraus;

2 arbatinių šaukštelių cukraus;

1 kiaušinio trynio;

500 g sluoksniuotos tešlos;

2 šaukštų abrikosų uogienės.

GAMINIMAS:

Obuolius nulupkite, išvalykite sėklas ir supjaustykite mažais kubeliais. Sumaišykite juos su cukrumi, cinamonu bei abrikosų uogiene. Masę dėkite į puodą ir pavirkite 5 minutes. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros. Tešlą iškočiokite iki plonų stačiakampių, ant jų dėkite paruoštos masės ir suformuokite norimą bandelės formą. Bandeles patepkite gerai išplaktu kiaušinio tryniu. Kepkite maždaug 20 minučių. Skanaus!