Dviejų dienų dieta dar yra vadinama detoksikuojanti. Pagrindinis šios dietos privalumas gana trumpas laikas. Kaip tik toms, kurios sunkiai tvardo savo valią. Ir negali laikytis dietų, kurios trunka 514 dienų. Detoksikacinė dieta tai valomoji procedūra, padedanti organizmui atsikratyti toksinų.

Vos poros dienų detoksas išvalo organizmą nuo visų kenksmingų medžiagų. Produktai, kurie sudaro detokso racioną, pilni maistingų medžiagų, aktyvių fermentų ir maitina vidaus organus: kepenis, plaučius, inkstus, storąją žarną.

Čia pateiksime maisto produktų sąrašą, kuriuos valgydamos bent dvi dienas, galėsite džiaugtis švaresniu organizmu. Beje, nepamirškite, kad detoksikuojančios dietos ir atjaunina tai jums bus papildomas stimulas.

Avokadai

Jeigu jums patinka avokadai, drąsiai juos skanaukite. Jie yra itin maistingi ir turi daugybę antioksidantų. Suvalgiusios vos pusę avokado, jausitės sočios, o nauda organizmui bus išties didelė.

Spanguolės

Tai gali būti puiki prevencinė priemonė šlapimo takų infekcijoms, taip pat šios uogos padeda išvalyti iš organizmo toksinus. Jos pasižymi itin stipriomis antibakterinėmis savybėmis.

Kopūstai

Juose yra alfa lipo rūgšties galingo antioksidanto, kuris naikina žalingus laisvuosius radikalus. Kopūstus itin naudinga valgyti po ligos, kai organizmas būna užterštas vaistais, antibiotikais ir t.t.

Citrinos

Jos apsaugo kepenis ir padeda atsikratyti nereikalingų chemikalų iš viso kūno. Taip pat citrinos praturtintos įvairiais vitaminais, kurie padeda atrodyti žvaliau ir jauniau, todėl jas vertėtų valgyti reguliariai.

Brokoliai

Tai detoksikantų pilna daržovė, kuri labai veiksmingai išvalo kūną. Tai taip juose yra daug fermentų, kurie padeda virškinimo sistemai veikti efektyviau. Geriausia brokolius valgyti žalius arba vos vos apvirtus, tuomet juose didžiausias naudingų medžiagų kiekis.

Česnakai

Jie turi antibiotinių savybių, todėl gali padėti išgydyti įvairias ligas. Vartodamos reguliariai, sustiprinsite imunitetą ir galėsite džiaugtis geresne savijauta.

Greipfrutai

Šis vaisius padeda išvalyti virškinimo sistemą ir gali užkirsti kelią inkstų akmenų susidarymui. Taip pat juose yra mažai kalorijų, todėl jie puikiai tinka norinčioms laikytis dietos.

Saulėgrąžų sėklos

Jos padeda atsikratyti kenksmingų toksinų, taip pat puikiai išvalo kepenis nuo antioksidantų. Be to, saulėgrąžos apsaugo organizmą nuo cholesterolio pertekliaus.

Lęšiai

Jie taip pat sumažina cholesterolio kiekį organizme ir padeda subalansuoti cukraus kiekį kraujyje. Lęšiai itin naudingi virškinimo sistemai, ją suaktyvina, todėl antioksidantai pašalinami iš kūno daug greičiau.