Šių metų gegužės antrosios dienos ankstyvą rytą (apie 6 valandą) karališkieji rūmai pateikė viešą pranešimą, kad Kembridžo hercogienei jau prasidėjo sąrėmiai ir ji atvyksta į ligoninę. Ilgai laukti nereikėjo ir maždaug už trijų valandų pranešta apie jų dukros gimimą. „Mažylė sveria 3,7 kilogramo. Jos karališkoji didenybė ir jos kūdikis jaučiasi puikiai", – oficialiai paskelbė Didžiosios Britanijos karališkieji rūmai. Pasaulyje šios naujienos nuskambėjo akimirksniu ir ne vienam net ašara nuriedėjo, kokia graži ir taip sėkmingai didėjanti jaunojo princo Williamo šeima. Netrukus buvo paviešintas ir mažosios princesės vardas – Charlotte Elizabeth Diana.

Nuotr. Vida Press

Šiandien spauda nustebino neįtikėtina naujiena, kad Kate Middleton laukiasi jau trečiosios atžalos. Daugelis smarkiai nustebo, nes karališkieji rūmai jokio viešo pareiškimo nepranešė, o tai, žinant faktą, kad moteris vos prieš keturis mėnesius gimdė, kelia dvejonių.

„Kates Middleton nėštumas dar labai ankstyvas, todėl iš karališkosios šeimos dar kurį laiką galime tikėtis tylos, tačiau faktas lieka faktu – ji kartu su vyru princu Williamu laukiasi trečiosios atžalos", – okmagazine.com sakė šeimai artimas šaltinis.

Nuotr. Vida Press

Šias kalbas paskatino ir tai, kad Kembridžo hercogienė jau beveik mėnesį viešai nesirodo. Karališkoji pora prieš kelias savaites turėjo dalyvauti princo draugų (nekilnojamojo turto agento Bearo Macleano ir aukštuomenės atstovės Daisy Dickson) vestuvėse, tačiau pasirodė tik vienas iš jų... Iškilminga ir labai prabangi ceremonija vyko Visų Šventųjų bažnyčioje Pietų Devono Tarlestouno mieste, kur paparacams pavyko užfiksuoti princą Williamą ir jį lydinčią Pippą Middleton. Pradėta spėlioti, kas nutiko jo mylimai žmonai Katei?

Dabar kalbama, kad Kate Middleton taip saugo savo nėštumo paslaptį. Spaudoje prisiminta ir tai, kad hercogienę tiek pirmojo, tiek antrojo nėštumo metu kankino labai smarkus pykinimas, tad, tikėtina, kad dabar ji labai saugosi ir kaupia visas jėgas.

Netrukus turėtume sužinoti, ar naujiena apie labai ankstyvą trečiąjį Kates Middleton nėštumą yra tik gandas ar tiesa.