Išbandėme ir mes šį receptą. Tiesa! Pyrago skonis tiesiog magiškas.

REIKĖS:

5 didelių obuolių;

150 ml aliejaus;

150 g cukraus (galite dėti ir mažiau);

2 kiaušinių;

200 g miltų;

2 a. š. vanilinio cukraus;

1,5 a.š. kepimo miltelių;

2 a. š. cinamono.

GAMINIMAS:

Įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų (apie 120 g) ir viską išplakite iki purumo, suberkite vanilinį cukrų, įpilkite aliejų, viską gerai sumaišykite. Miltus ir kepimo miltelius išmaišykite, pilkite į bendrą masę. Viską labai gerai išmaišykite iki vientisos masės.Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą.

Obuolius nulupkite, perpjauti į 4 dalis (išimti sėklas), supjaustykite riekelėmis ir sudėliokite gausiai ant viršaus. Obuolių turi būti daug! Likusį cukrų sumaišykite su cinamonu ir apibarstyti pyrago paviršių.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 minučių. Skanaus!