Kad tai tikra nuotrauka, galima pamanyti tik iš pirmo žvilgsnio. Atidžiau į ją pažvelgus paaiškėja, kad tai labai kruopštus darbas su „Photoshop“ programa. Akivaizdu, kad princesės Dianos atvaizdas paimtas iš senos fotografijos ir meistriškai įmontuotas nuotraukoje iš mažosios Charlottes krikštynų, kur matome, kaip Kate Middleton ją švelniai prie savęs glaudžia. 

Nuotr. iš „Facebook“ 

Facebook“ paskelbta nuotrauka sulaukė labai didelio visuomenės susidomėjimo. Greitai atkapstyta informacija, kad tai 1997 rugpjūčio mėnesį darytos nuotraukos iškarpa, kur princesė Diana lenkiasi Motinai Teresei, su kuria susitiko Niujorke aptarti labdaringų idėjų. Šioje nuotraukoje Diana įamžinta likus vos keliems mėnesiams iki tragiškos mirties, kai žuvo automobilio avarijoje Paryžiuje. 

Nuotr. Vida Press

Neaišku, kas tiksliai sukūrė šį fotografinį montažą, bet pirmoji juo socialiniame tinklapyje pasidalino Mary Kohnke. Greta ji parašė: „Koks puikus darbas su „Photoshop“ programa... Tegul tai tampa virusu!“.

Tikėtina, kad neatsitiktinai pasirinkta nuotrauka iš mažosios princesės krikštynų. Galbūt norėta sukelti paniką? Puikiai žinome, kad trimis vardais, kuriuos gavo naujoji monarchijos atstovė, bus pagerbti trys karališkosios šeimos nariai: naujagimės senelis princas Charlesas, prosenelė Karalienė Elizabeth II ir velionė Williamo bei Harry motina Diana. Nors žmonų princesė daugelio atmintyje išliks dar labai ilgai, tačiau jos gyvenimas buvo paženklintas nelaimėmis ir širdies skausmais, tad daugelis baiminosi dėl to, ar vertėjo mergaitei skirti velionės močiutės vardą. Ši šokiruojanti nuotrauka sukėlė dar didesnes diskusijas apie tai, ar Charlotte nebus persekiojama nelaimingo Dianos likimo?