Aišku, dainininkė ir aktorė yra dar labai jauna, jai vos 33 metai, tačiau įvaizdis, kuris jai labai tiko prieš 15 metų, dabar atrodo juokingai ir vulgariai. Akivaizdu ir tai, kad Britney Spears nepaklausė stilistų rekomendacijų, mat gana atvira jos suknelė atskleidžia ne seksualius moteriškus atributus, o saulės šviesos nemačiusias krūtis. Daugelis sutiks, kad daug žaviau ir elegantiškiau būtų atrodžiusi uždaresnė suknelė.

Teen Choice Awards apdovanojimuose sekmadienį pasirodžiusi popmuzikos princesė susirinkusiųjų akis traukė dėl kelių priežasčių. Pirmiausia  dėl gana nerimto įvaizdžio (aišku, tai būtų galima pateisinti dėl apdovanojimų tematikos ir pobūdžio). Kita klaida, kurios negalima nepastebėti,  tai pasteliniais atspalviais nudažyti plaukai. Panašu, kad dainininkė bando pasivyti madas, kurios jau senokai praplaukė. Gali būti, kad ne viena paauglė jums pasakytų, jog margos garbanos  stiliaus atgyvena. 

Na, o daugiausiai kritikos strėlių Britney kliūna dėl suknelės modelio. Nors kirpimas atrodo gana stilingas ir šiuolaikiškas, tačiau viršutinė apdaro dalis atidengia daugiau, nei reikėtų. Suknelė ne tik išryškina riebaliukus ant moters šonų, bet ir pabrėžia neįdegusią krūtinės dalį. Visi stilistai vieningai sutiks, kad dėvint tokius atvirus drabužius būtina arba visą kūną tolygiai įdegti, arba baltas dėmes užmaskuoti kosmetikos priemonėmis. Britney, deja, užmiršo, kad deginosi su viršutine maudymosi kostiumėlio dalimi...

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press