Nuo karalienės Elžbietos II iki šių laikų mados ir grožio dievaitės Kates Middleton... Šios vestuvinės suknelės atima žadą. Net jei ir pačios tokių nenorėtume dėvėti per savo didžiąją dieną, tačiau pasižvalgyti tikrai yra į ką.

Kuri suknelė jums labiausiai patinka?

Karalienę Elžietą II vedęs princas Filipas 1947 metais nuo jos negalėjo atitraukti akių. Nėriniais padabinta Norman Hartnell suknelė išryškino tuo metu dar princesės tobula figūrą ir pabrėžė ryškius jos bruožus. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Sarah Burton sukurta vestuvinė suknelė Katę Middleton pavertė rafinuota, elegantiška, romantiška ir labai žavia nuotaka. Kembridžo hercogienė visam pasauliui įrodė, kad paprastume slypi genialumas. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Ši suknelė, kaip ir ja dėvėjusi moteris, tapo tikra legenda. 1981 metais, kai tuokėsi princesė Diana ir princas Charlesas visas pasaulis stebėjo kiekvieną vestuvių smulkmeną! Dramblio kaulo suknelė kainavo 9000 svarų ir atrodė neįtikėtinai įspūdingai, mat buvo pasiūta iš labai daug audinio, o nuometas siekė daugiau nei 5 metrus. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Princesė Zara, prisiekdama amžiną meilę regbio žaidėjui Mike'ui Tindallui 2011 metais Edinburge, atrodė fantastiškai. Ji savo vestuvių dienai pasirinko Stewart Parvin suknelę su masyviomis detalėmis. Gražus ir labai šiuolaikiškas princesės įvaizdis!

Nuotr. Vida Press

Ir ši nuotaka, ir šios vestuvės kiek kitokios, tačiau jaunosios apdaras vis tiek vertas kuo didžiausių pagyrų. Camilla Parker Bowles ir princas Charlesas susituokė gana brandžiame amžiuje ir, visiems puikiai žinoma, po kelis dešimtmečius trūkusio romano. 2005 metais, vykstant jų santuokos ceremonijai, Camilla dėvėjo elegantišką pilkos spalvos šilkinę suknelę ir įspūdingą paltą, kuriuos jai sukūrė Londono dizainerė Anna Valentine.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Sophie Rhys-Jones su princu Edwardu susituokė 1999 metais, bet nuotaka atrodo lyg nužengusi iš šių laikų. Jos apdaras idealiai išryškino tobulą figūrą, tačiau neatrodė vulgariai ant netinkamai karališkoms vestuvėms. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press