Kokios kitų žmonių savybės, elgesys ar situacijos jus labiausiai erzina? Pagal Zodiako ženklą galima nusakyti ne tik žmogaus charakterio bruožus, bet ir silpnąsias savybes.

AVINAS

Šio Zodiako ženklo atstovai negali pakęsti, kai žmonės sugriauna jų planus. Gali užtekti menko vėlavimo, kad Avinai jaustųsi blogai. Taip pat jie nemėgsta pasipūtėlių, arogantiškų ir išlepusių žmonių. Juos erzina savanaudžiai, nagais įsikibę tik į savo poreikius. 

JAUTIS

Jaučiai negali pakęsti žmonių, kurie reikalauja labai daug dėmesio, ir tų, kurie itin emocingai išreiškia jausmus. Taip pat juos erzina situacijos, kai tenka gaišti savo laiką, kažko ilgai laukti, bendrauti su jiems neįdomiais žmonėmis. Taip pat nebandykite šio Zodiako ženklui meluoti. Tikėtina, kad jis niekada jums už tai neatleis. 

DVYNIAI

Jums nėra nieko baisiau, nei dėmesio stoka. Jūs negalite pakęsti žmonių, kurie jus bando užgožti ir reikalauja daugiau dėmesio. Nemėgstate stačiokų, kurie jums tiesiai į akis iškloja visą tiesą. Dvyniai nesusitaiko ir su akivaizdžiu kvailumu, tad ilgai neištveria šalia žmonių, kurie, jų nuomone, yra kvaili. 

VĖŽYS

Šio Zodiako ženklo atstovai yra pedantai, tad jie negali pakęsti netvarkos tiek buityje, tiek santykiuose. Jiems sunku bendrauti su chaotiškais, triukšmingais, dažnai nuomonę keičiančiais žmonėmis. Jie nesupranta ir tų, kurie yra labai atviri, nebijo garsiai kalbėti apie intymius dalykus. 

LIŪTAS

Labiausiai jiems sunku susitaikyti su melu ir apgavystėmis. Liūtai negali pakęsti, kai juos laiko kvailiais ir tikisi apgauti. Taip pat juos erzina pastebimas gobšumas, savanaudiškumas ir savininkiškumo jausmas. Nebandykite jų įsprausti į rėmus, nes jie visais būdais bandys tam pasipriešinti. 

MERGELĖ

Šis Zodiako ženklas iš prigimties yra pats didžiausias pedantas, tad juos erzina netvarka, apsileidimas, asmeninės higienos nepriežiūra. Net ir darbiniuose santykiuose jie akimirksniu užsiplieks, jei pastebės, kad kažkas daroma ne kruopščiai, aplaidžiai. 

SVARSTYKLĖS

Visi puikiai žinome, kas Svarstyklėms gyvenime dėl visko labai sunku apsispręsti, tad juos labai erzina, kai yra verčiami greitai priimti sprendimus. Jie nemėgsta vulgarių, žiaurių žmonių, kurie su kitais nepagarbiai ar nemaloniai elgiasi. Šio Zodiako ženklo atstovai labai rūpestingi dėl kokybės, tad nemėgsta pigių daiktų. 

SKORPIONAS

Nekritikuokite (ypač viešai) šio Zodiako ženklo atstovų, Tikėtina, kad jie niekada jums už tai neatleis. Taip pat jiems sunku bendrauti su paviršutiniškais žmonėmis, kurie neturi savo nuomonės ar nemoka jos aiškiai pareikšti. Kritikos strėlės klius ir tiems, kurie bando su Skorpionais veidmainiauti. 

ŠAULYS

Labiausiai Šauliams nepatinka žmonės, kurie vaidina, kad viską išmano. Taip pat negali pakęsti kvailų patarimų, kišimosi į svetimus pokalbius, intrigų ir melagysčių. Šie žmonės pasižyminuostabiu charakteriu, tad juos itin sunku išvesti iš kantrybės, tačiau užsitrauksite jų nemalonią, jei neišpildysite savo pažadų.

OŽIARAGIS

Tai labai darbštūs ir energingi žmonės, tad labiausiai juos erzina tinginiai, veltėdžiai, tie, kurie amžinai guodžiasi, koks neteisingas gyvenimas. Ožiaragiai nesupranta, kaip žmonės gali neturėti jokių tikslų arba svajonių. Taip pat nebandykite jiems pataikauti, šio Zodiako ženklo atstovai negali pakęsti apsimestinio draugiškumo. 

VANDENIS

Nebandykite apriboti Vandenių laisvės, kūrybiškumo ir polėkio, juos tai akimirksniu suerzins. Tai žmonės, kurie negali pakęsti ribotų, konservatyvių, pasyvių asmenų. Taip pat jie sunkiai atleidžia išdavystes. Net ir mažos apgavystės (tiesos nuslėpimas) juose tarsi užkuria pykčio liepsną. 

ŽUVYS

Labiausiai Žuvis suerzinsite, jei neatsakysite į jų jausmus, draugiškumą ir iniciatyvą. Taip pat jos negali pakęsti, kai jų darbai nėra įvertinti ar pripažinti. Į kritiką jos taip pat reaguoja labai skaudžiai, tačiau dažniausiai jausmus sulaiko viduje.