Akivaizdu, kad stipriosios lyties ir mūsų požiūriai į grožį ir madą dažnai labai skiriasi. Moterys labiau linkusios eksperimentuoti, išbandyti grožio industrijos naujienas, o vyrai iš prigimties yra konservatyvių pažiūrų. Juos žavi tai, kas jau yra patikrinta laiko. 

Taigi, pristatome keletą moterų grožio triukų, kurie vyrams labiau primena nesusipratimus. Daugelis norėtų, kad jų mylimosios niekada apie tai ir nebūtų sužinojusios (tuo labiau  išbandžiusios). 

Gyvybę praradę, nesveiki plaukai

Plaukai, atrodantys taip, tarsi jūs ką tik pašokote iš lovos  vis dar madingi. Taip atrodydamos gatvėje mėgsta pasirodyti Rosie Huntington-Whiteley ir Jennifer Aniston, o Kristen Stewart tokia pasirodo kviestiniuose renginiuose.

Mums tokia šukuosena atrodo seksuali ir, be to, atleidžia mus nuo pareigos kasdien tvarkytis plaukus. Nors daugelis moterų tokiam įvaizdžiui sukurti, priešingai, ilgai ir kruopščiai tvarko savo garbanas. Tačiau daugelis vyrų nesugeba įvertinti mūsų darbo: jie mano, kad su tokia šukuosena merginos atrodo tiesiog nevalyvos.

Priaugintos blakstienos

Priaugintos blakstienos  puikus būdas pasikeisti. Jas turi Kim Kardashian ir Katy Perry. Tačiau čia svarbiausia  nepersistengti. Juk, kaip ir viskas dirbtina (ypač liemenėlės, pakeliančios krūtinę), priaugintos blakstienos nervina vyrus. Žvelgiant į tokius „stebuklus", juos kaip mat apima baimė. Jei tai padarysite su savo blakstienomis, nenustebkite, jei vyrukas greitai įjungs atbulinį bėgį.

Tankūs ir labai ryškūs antakiai

Tankūs antakiai (kaip Natalios Vodianovos ir kitų modelių) šį sezoną yra seksualumo požymis. Tačiau tik meno žmonės tame mato kažką nuostabaus. O dauguma vyrų mano, tegul moteris atrodo, kaip tik nori, svarbiausia, kad ji nebūtų panaši į juos. Taigi  darom išvadas.

Kitas juos labai erzinantis dalykas  šviesiaplaukės, kurios lyg smala juodai dažo antakius. Šie triukai vyrų tikrai nesužavės. 

Raudoni lūpų dažai

Keista, tačiau faktas  dauguma vyrų nekenčia, kai mergina pasidažo lūpas raudonu dažu. Pasirodo, ši spalva jiems primena... jų mamą.

Tačiau neverta perspausti. Juk kitai daliai vyrų raudoni lūpdažiai netgi labai patinka, išryškina veido bruožus, jaudina seksualiai. Ir neatsitiktinai tokius lūpų dažus renkasi dauguma įžymių gražuolių, pavyzdžiui, Megan Fox, Nicole Scherzinger, Drew Barrymore, Angelina Jolie ir kitos.

Lipnios lūpos

Lūpų blizgesius (su drėgnų lūpų efektu) renkasi Kim Kardashian ir Ashlee Simpson. Iš tiesų, tai atrodo gražiai. Tačiau būkime sąžiningos, net ir mums pačioms šis grožio atradimas ne visada labai patinka. Juk ne itin malonu, kai prie lūpų limpa dulkės, plaukai ir panašūs dalykėliai. O vaikinams blizgančios mūsų lūpos sumažina bet kokį norą bučiuotis. Deja, taip yra. 

Tačiau jei ruošiatės darytis padūmavusių akių makiažą, permatomas lūpų blizgis idealiai tiks. Beje, jį galima pakeisti ir kūno atspalvio lūpų dažais  atrodys tikrai nuostabiai!

Vanago nagai

Priauginti nagai, lyg paukščio nagai ilgi ir su keista forma... Daugumai vaikinų tai realus pagrindas stipriai išsigąsti arba bent jau suabejoti merginos adekvatumu. O ką jūs galvojate, žiūrėdamos į Rihannos ar Lady Gagos manikiūrą?