Pirmoje apklausos vietoje atsidūrė ilgaplaukės brunetės. Pasirodo, ypač vyriškajai akiai patinka garbanės. Visiškas undinėlės įvaizdis!

Kristupas: Net keliai linksta, kai pamatau ilgaplaukę, o jei dar tie plaukai garbanoti... Taip ir norisi į juos pasinerti. Nors vyrauja mitas, kad vyrams labai patinka šviesiaplaukės, aš prioritetą teikiu tamsiaplaukėms. Jų įvaizdis dažniausiai būna natūralesnis, o tai mane žavi.

Tomas: Tik tamsiaplaukės! Negaliu pakęsti nenatūralių šviesiaplaukių: ataugusios šaknys, išsišakoję galiukai... Taip ir norisi tėviškai nuvesti į grožio saloną. Gyvenime taip ir susidėliojo, kad visos mano mylimosios buvo tamsiaplaukės, natūraliai garbanotos moterys. 

Net 43 procentai apklaustų vyrų prisipažino negalintys atsispirti ilgiems, banguotiems ar garbanotiems plaukams. Anot apklausą vykdžiusios kompanijos atstovų, ilgi plaukai asocijuojasi su moteriškumu ir siunčia tinkamus signalus, todėl nenuostabu, kad jiems atiteko dauguma vyrų simpatijų.

Antroji vieta atiteka ilgiems, tiesiems plaukams, kokius turi Jennifer Aniston. Apie tai, kaip aktorė prižiūri savo šukuoseną, net sklando legendos. 

Viktoras: Gal esu labai konservatyvių pažiūrų, bet nieko nėra gražiau už tiesius, ilgus moters plaukus. Jie visada atrodo labai seksualiai, gundančiai ir patraukliai. 

Martynas: Manau, kad tobula moters šukuosena  tiesūs tamsūs plaukai. Aišku, spalva nėra tokia svarbi, vertinu, kad plaukai būtų natūralūs. Moterys šiomis dienomis per daug naudoja įvairiausių dažų tiek veidui, tiek plaukams. 

Po serialo Draugai žvaigždės įvaizdžio vyrai įvardijo kiek netikėtą variantą – karė šukuoseną.

Sigitas: Vertinu originalumą ir išskirtinumą, o nesimetriško ilgio plaukai, kai gale būna trumpi, atrodo labai efektingai. Moterys, nebijokite eksperimentuoti ir mus stebinti netikėtais pokyčiais. 

Ketvirtoje seksualiausių šukuosenų reitingo vietoje atsidūrė Gwyneth Paltrow šukuosena  tiesūs pusilgiai plaukai.

Penketuke neliko užmirštos ir trumpaplaukės. Berniukiškas Anne Hathaway kirpimas taip pat buvo pastebėtas ir vyrų įvertintas.

Marius: Pažįstu kelias trumpaplaukes moteris, ir visos jos atrodo tiesiog nuostabiai! Vyriško tipo šukuosena joms suteikia žaismingumo, jaunatviškumo ir išryškina efektingus veido bruožus. 

Ignas: Geriau trumpi ir sveiki plaukai, o ne kupeta ilgų, bet nušiurusių. O dėl spalvos sunku išsirinkti. Dėmesį dažniausiai atkreipiu į šviesiaplaukes, tačiau pažįstu ir labai daug gražių tamsiaplaukių.