Ką šį kartą iškrėtė emocingoji raudonplaukė strazdanė? Pirmadienį paparacai ją užfiksavo gana nepadoriai išsirengusią viename pliaže. Ne, mergina nebuvo nuoga (nors ne kartą yra pasirodžiusi beveik be jokio rūbelio), tačiau vilkėjo tik... nėriniuotą apatinį trikotažą. Graikijoje viešinti aktorė į jūros bangas šoko su palaidinės tipo liemenėle ir šortukais. Nors šie apatiniai gana kuklūs ir subtilūs, tačiau tikrai netinka maudynėms jūroje.

Akivaizdu, kad Lindsay nebuvo pasiruošusi tokioms maudynėms, nes į bangas šoko su visais papuošalais, laikrodžiu ir kitais maudynėms nereikalingais atributais. Netikėtas noras išsimaudyti? O gal beprotiškas noras atkreipti žiniasklaidos dėmesį. Juk pastaruoju metu aktorė negali pasidžiaugti nei labai garsiais vaidmenimis, nei intriguojančiomis naujienomis, kurios sudomintų spaudą

Nuotraukas iš paplūdimio pamatysite ČIA, ČIA ir ČIA

Jei ir jūs nesugalvojate, kokį maudymosi kostiumėlį rinktis šiai vasarai, skaitykite straipsnį „Paplūdimio deivė: madingiausi šių metų maudymosi kostiumėliai pagal figūros tipus“.