Britų žiniasklaidoje šiomis dienomis pranešama, kad neramūs vėjai kaupiasi aplink karališkosios šeimos namus. Gali būti, kad tai tik smarkiai išpūstas burbulas, tačiau akstiną šioms kalboms suteikė princo sugrįžimas į darbą (jis buvo išėjęs tėvystės atostogų).

Pirmoje pamainoje po gana ilgų atostogų Williamas rytų Anglijos greitosios oro pagalbos tarnyboje nesijautė vienišas, mat nuo jo nesitraukė nauja komandos narė, gydytoja Gemma Mullen. Atrodytų, kas čia keisto, jie tiesiog bendradarbiai, tačiau dailymail.co.uk praneša, kad daugelį nustebino gražiosios medikės panašumas į Katę Middleton.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Williamui ir Gemmai kasdien teks praleisti kartu labai daug laiko ir žemėje, ir danguje, tačiau princas teigia, kad didžiausias prioritetas jam visada bus šeima. Apie pirmąją dieną jis sakė, kad jaučiasi nervingas ir pavargęs, tačiau tai visai natūralu, grįžus po ilgesnės pertraukos. Apie kolegas jis atsiliepė pačiais geriausiais žodžiais. Williamo nuomone, tai pačių geriausių specialistų komandą, kurie labai atsidavę savo misijai padėti žmonėms. Apie gražiąją gydytoją jis taip pat lakoniškai atsakė, kad ji savo srities profesionalė. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Tikėtina, kad britų žiniasklaidos keliamos diskusijos dėl pavojaus idealiai princo Williamo ir Kates Middleton santuokai  tuščios kalbos. Tai, kad vyras nuo šiol dirbs su labai žavia brunete, dar nereiškia, kad tai jį pastūmės į nesantuokinius ryšius. Akivaizdu tik viena  fakto, kad Kate ir Gemma Mullen yra labai panašios, niekas nepaneigs. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press