Greičiausiai viena labiausiai dėl išpuoselėtų plaukų giriama gražuolė - Kembridžo princesė Kate Middleton. Jos kaštonų spalvos plaukai visuomet spindi ir atrodo tarytum princesė būtų ką tik išėjusi iš grožio salono. K. Middleton paslaptis - keratino procedūros, kurias Kate atlieka jos asmeninis plaukų stilistas grožio salone. Tiesa, ši procedūra ne iš pigiųjų, princesei kiekvieną kartą ji atsieina per 200 eurų. Tačiau galite be vargo rasti mažiau kainuojančią alternatyvą - keratino kaukes, grožio produktų parduotuvėse jos kainuoja apie 15-30 eurų.

Kate Middleton, Vida Press nuotr.

Jordanijos karalienei Raniai galima pavydėti tamsių ir storų plaukų, be abejo tai gimtojo krašto dovana. Tačiau prie plaukų būklės prisideda ir karalienė, porą kartų per savaitę Rania lepina plaukus kaukėmis. Aišku, pati jų nesigamina - lankosi specialiai jai įrengtame SPA. Tačiau išgauti panašų efektą galite ir kaukę pasigaminusi namuose, tereikia sumaišyti šaukštelį alyvuogių aliejaus ir medaus su 1/4 puodelio jogurto. Šiuo mišiniu ištepusi sudrėkintus plaukus palaukite 20 minučių ir išsklalaukite drungnu vandeniu. Jie taps itin švelnūs ir žvilgūs.

Jordanijos karalienė Rania, Vida Press nuotr.

Monako princesė Charlene iš monarchių išsiskiria ne tik trumpute šukuosena, bet ir šviesiais plaukais. Priežiūros rutinoje - reguliarus plaukų trumpinimas, atkuriančios kaukės kas 4 dienas ir kiekvieno plaukų trinkimo metu naudojami balzamai, o kartais ir paprasčiausia ramunėlių arbata. Galvos trinkimo pabaigoje perskalaukite plaukus atvėsintu ramunėlių nuoviru, jis ne tik stiprins plaukus, bet ir suteiks žvilgesio, atgaivins spalvą.

Monako princesė Charlene, Vida Press nuotr.

Natūralių plaukų priežiūros priemonių nevengia ir kitos karališkųjų šeimų narės. Dažniausias pasirinkimas - plaukus maitinančios kaukės, kurių be vargo galite pasigaminti turėdamos vieną kitą minutę laisvo laiko. Idėjų, kaip namuose atgaivinti plaukus, rasite čia:

Nyderlandų karalienė Maxima, Vida Press nuotr.

Danijos princesė Madeleine, Vida Press nuotr.

Ispanijos karalienė Letizia, Vida Press nuotr.