Karališka spalva

Įprasta, kad karališkiausia spalva vadinama gili tamsiai mėlyna, tačiau vasaros metu ją pakeičia ne mažiau prabangos suteikianti balta. Tai grynumo, gaivumo ir amžinos elegancijos simbolis. Klasikinio silueto baltos suknelės bet kurią mūsų paverstų princese. Dar daugiau prašmatnos suteikia baltos suknelės ir ilgo švarko derinys, tokiu ansambliu neretai puošiasi ne tik Ispanijos karalienė Letizia, bet ir daugybė kitų karališkųjų šeimų moterų, pavyzdžiui, Kembridžo hercogienė Catherine Middleton. Puikus pasirinkimas ir lengvos baltos palaidinės, puikiai atrodančios tiek prie pieštuko silueto sijonų, tiek prie ypač plačių palazzo stiliaus kelnių.

Ispanijos karalienė Letizia, AFP, Reuters nuotr.

Suknelės iš asos.com-Ltd

Ispanijos karalienė Letizia, Reuters, Sipa nuotr. Palaidinės iš asos.com-Ltd.

Elegancija

Be abejonės karalienės spintoje yra ir visoms privalomų mažų juodų suknelių. Vienos visai paprastutės, kitos - puošnesnės, siuvinėtos žibučiais, dar kitos - dramatiškos, dabintos netikėtomis detalėmis, pavyzdžiui, nėriniais nugaroje. Kokybiško audinio juoda suknelė, idealiai tinkanti figūrai, tiks visoms progoms: ištaigingam vakarui, romantiškai vakarienei, pasivaikščiojimui mieste.

Ispanijos karalienė Letizia, Reuters, Vida Press nuotr.

Suknelės iš asos.com-Ltd

Taip pat eleganciją pabrėžia ir liemenį išryškinančios A silueto suknelės. Jos atrodo itin moteriškai, romantiškai, suteikia puošnumo. Tai puikus pasirinkimas vasarą švenčiamoms vestuvėms, gimtadieniams ir kitoms šventėms.

Ispanijos karalienė Letizia, Reuters nuotr.

Suknelės iš asos.com-Ltd

Modernumas

Nors neretai Letizia viešumoje pasirodo vilkėdama sijonų kostiumėlius, jiems netrūksta modernumo. Karalienė nebijo žaisti audiniais, siluetais, drąsesnėmis detalėmis. Kartais karalienė klasikinį švarką iškeičia į įdomesnį, puoštą masyviomis sagomis, diržais, kišenėmis ar elegantišką liemenę. Pirmenybę ji teikia siauriems pieštuko silueto sijonams, bet kartais segasi ir plazdančius platėjančius.

Ispanijos karalienė Letizia, AFP, AP nuotr.

Švarkai: "Altuzarra", "Balmain", "Saint Laurent", net-a-porter.com nuotr.

Letizią galima vadinti ir viena labiausiai mados tendencijomis besidominčių monarchių. Ji mielai vilki madingus drabužius, kuriuos galbūt kitos karališkųjų šeimų narės apsirengti pabijotų. Viena šio sezono tendencijų - odiniai drabužiai bei gladiatorių tipo aukštakulniai, žinoma, Letizia jau spėjo pademosntruoti šį madingą derinį.

Karalienė Letizia su Ispanijos karaliumi Felipe VI, AFP nuotr.

Suknelės iš asos.com-Ltd

Aukštakulniai iš asos.com-Ltd