Šiemet paplūdimyje neprašausite pro šalį, jei pasirinksite vientisą maudymosi kostiumėlį. Madingi įvairiausių spalvų ir raštų, ypač romantiškų atspalvių. Itin populiarūs kostiumėliai su geometriniais motyvais, kurie išryškina jūsų figūros privalumus Maža to, kad vientisi maudymukai paslepia pilvuką, jie atrodo labai stilingai ir gundančiai. Daugelis užsienio garsenybių neįsivaizduoja dienos paplūdimyje be tokio maudymosi kostiumėlio. 

Na, o mes jums siūlome dar ir laimėti 40 eurų kuponą ir įsigyti vieną iš madingiausių šių metų maudymosi kostiumėlių! Net tris laimingąsias apdovanos ATLANTIC, siūlantis platų apatinių drabužių ir maudymosi kostiumėlių asortimentą.

SPORTINĖ ELEGANCIJA

Sportinis stilius nuo šiol tampa romantišku ir elegantišku, nes yra papildomas netikėtais iškirpimais ir geometrinėmis linijomis. Stebina ir formos: nuo labai ilgų kelnaičių, uždengiančių pusę liemens, iki itin atvirų ir iškarpytų. Tie patys kriterijai galioja ir liemenėlės formai: be petnešėlių, su gilia iškirpte bei minimaliu uždengimu, ar uždara, panaši į sportinį bodį. Pasitelkite visišką laisvę!

PAGAL FIGŪRĄ: tiks toms, kurios nori užmaskuoti kelis nereikalingus kilogramus ir nenori apsinuoginti. Jei jūsų krūtinė itin didelė – sportinis maudymukas prispaus ir neleis jai iškristi.

ROMANTIŠKAS ŽAISMINGUMAS SU PRIVALUMAIS

Ar pamenate penktojošeštojo dešimtmečių filmus, kuriuose damutės su uždarais maudymukais vizgina uodegas prie baseino? Retro stiliaus grafika, hipsteriški modeliai ir spalvos, taškučiai, gėlių pieva, dvispalviai (juoda-balta, raudona-balta) efektai. Viskas taip moteriška ir subtilu, be to  puikiai maskuoja pilvo bei sėdmenų sritis. Ir klysta tos, kurios mano, kad vientisas maudymosi kostiumėlis  tai pagyvenusių damų ir apkūnių moterų drabužis. Šį sezoną jis labai madingas!

PAGAL FIGŪRĄ: jei maskuojate pilvo sritį (jūsų figūra obuolio formos)  rinkitės vientisą maudymosi kostiumėlį. Jis leis atsipalaiduoti ir nuvys į šalį visą nerimą dėl kelių nepageidaujamų kilogramų. 

GRAŽUOLĖ IŠ RYTŲ

Egzotiška gražuolė, kurios plaukuose plaikstosi plunksnos ir indėniški vėriniai, renkasi ornamentais bei žemės spalvomis dekoruotus maudymosi kostiumėlius. Toks paplūdimio drabužis labai seksualus, pabrėžiantis moteriškumą ir traukiantis vyrišką akį. Drąsioms moterims šią vasarą tiks laukinukės įvaizdis: gyvūnų kailių raštai, gamtos motyvai ir tautinė ornamentika.

PAGAL FIGŪRĄ: raštai optiškai didina, todėl ornamentais dekoruoti maudymosi kostiumėliai tiks toms, kurios nori vizualiai stambesnės viršutinės dalies arba putlesnio užpakaliuko. Tokius drabužėlius rekomenduojama rinktis kriaušės formos (jei norite vizualiai padidinti krūtinę) arba berniukiškos figūros tipo moterims. 

SEPTINTOJO DEŠIMTMEČIO DVASIA

Septintasis dešimtmetis per istoriją praūžė lydimas meilės vasarų, nepaprasto laisvės pojūčio, gėlių dvelksmo, o šiandien jis ir vėl sugrįžta į paplūdimius. Šių metų pavasariovasaros maudymosi kostiumėlių kolekcijose gausu „gėlių vaikų stiliui būdingų akcentų: pastelinių spalvų, ryškių gėlių, raukinių, kaspinėlių, plačiakraščių skrybėlių. Vilkėdamos tokio tipo maudymosi kostiumėlį, jus visada jausitės lyg paplūdimio deivė: nevaržysite savo judesių, galėsite smagiai šokinėti per bangas ar žaisti tinklinį, bet tuo pačiu ir išlaikysite moterišką seksualumą. 

PAGAL FIGŪRĄ: jei esate itin liekna, jūsų šonkauliai labai ryškūs ir „iššokę, rinkitės maudymosi kostiumėlį, kuris dekoruotas kuo daugiau detalių. Papildomi akcentai (segės, raukiniai, kaspinai) optiškai didina apimtis. 

MARINISTINĖ DVASIA

Jūros motyvais ir įvairiais juostelių, linijų motyvais marginti maudymosi kostiumėliai niekur nedingsta iš paplūdimių. Tokio tipo maudymosi kostiumėliai labai tiks moterims, kurios nori susikurti poilsiautojos įvaizdį.  

PAGAL FIGŪRĄ: tokio tipo maudymosi kostiumėliai jums gali pasitarnauti dvejopai. Jei jūsų figūra obuolio tipo, jums tiks vientisas maudymosi kostiumėlis, dekoruotas vertikaliomis linijoms, nes optiškai ilgins jūsų liemenį. Jei svajojate atrodyti truputėlį stambesnė, jums būtina rinkti bikinį, puoštą horizontaliomis linijomis ar raštais. 

GARANTUOTAS KOMFORTAS

Jei šią vasarą ruošiatės iki paryčių linksmintis paplūdimiuose, planuojate aktyviai leisti laiką ar išmokyti savo vaiką plaukioti, jums reikalingas patogus maudymosi kostiumėlis. Geriausia  su apatine šortukų dalimi arba įprastą liemenėlę galite iškeisti į palaidinę. 

PAGAL FIGŪRĄ: jei nesate patenkinta savo kojų ir sėdmenų sritimis (apatinė dalis stambi arba turite celiulito), rinkitės šortukus. Jie atrodo nepaprastai žaismingai ir paslepia tai, ko nenorite demonstruoti visam pliažui.

DAR DAUGIAU MOTERIŠKUMO!

Gyvų gėlių aksesuarai plaukuose, gėlių aplikacijos ant maudymosi kostiumėlio, nėriniai, žiedlapių imitacijos, raukiniai ir žalios spalvos akcentai  viskas tinka 2015-ųjų vasarą ir tikrai dar daug metų neišeis iš mados. Būkite ryškiausia gėle visame pliaže! Jei augalų motyvus derinsite su pastelinėmis spalvomis, atrodysite kukliai, bet labai romantiškai, lyg lauktum kiekvieno vasaros saulėlydžio. 

PAGAL FIGŪRĄ: jei norite, kad krūtinė atrodytų didesnė  jums būtinas gėlėtas maudymosi kostiumėlis (jei jis su raukinukais  krūtinę padidinsite mažiausiai vienu dydžiu).

.
LAIMĖTOJAI:

Lina Gudžiūnaitė;

Rugilė Balčiūnienė;

Monika Rastenytė.

Dėl laimėjimo parašykite mums laišką el. paštu: info@5braskes.lt.

_____________________________________________________________________________________

Ar išsirinkote maudymosi kostiumėlį šiai vasarai? Jei taip, siūlome dalyvauti konkurse ir laimėti 40 eurų kuponą apsipirkti ATLANTIC parduotuvėse arba internetinėje svetainėje www.mylingerie.lt.

KONKURSO SĄLYGOS:

Konkurso trukmė: 2015 m. liepos 09–liepos 23 d.

Kiekvienas dalyvis gali dalyvauti tiek kartų, kiek nori.

Pasibaigus konkursui, 3 laimėtojus išrinks 5braskes.lt portalo redakcija.

APIE DOVANAS:

40 eurų kuponą galėsite panaudoti ATLANTIC ir MYLINGERIE parduotuvėse.  ATLANTIC – didžiausias lenkų gamintojas, siūlantis tiek moterišką, tiek vyrišką apatinį trikotažą, maudymosi kostiumėlius, chalatus, pižamas, naktinukus ir kt. Produkcija pasižymi aukšta kokybe ir naujausių modelių pasiūla.

PARDUOTUVES RASITE:

PC PANORAMA, parduotuvė ATLANTIC, 2 a., Saltoniškių g. 9, Vilnius;

PC MADA, parduotuvė MYLINGERIE, 2 a., Viršuliškių g. 40, Vilnius;

PLC MEGA, parduotuvė ATLANTIC, 1 a., Islandijos pl. 32, Kaunas;

PC AKROPOLIS, parduotuvė ATLANTIC, Rusų al. 185, Taikos pr. 61, Klaipėda;

El. parduotuve: www.mylingerie.lt.