Sveiki atvykę į malonumų zoną, kurioje aiškinamės  kokias pozas žmonės mėgsta ir renkasi. Ar tiesa, kad lietuviai niekaip neišsilaisvina iš konservatyvių pažiūrų gniaužtų ir mylisi tik misionieriaus poza? Apie tai atsako 10 mūsų pakalbintų respondentų. 

Kotryna: Manau, kad viskas priklauso nuo aplinkybių (kur sugalvojome užsiimti seksu) ir nuo partnerio. Juk tai, kas buvo labai smagu su vienu, visai gali nelipti su kitu. Aišku, yra kelios pozos, kurioms negaliu atsispirti  69 ir misionieriaus  kai vyras puikiai orientuojasi, yra išbadėjęs ir žino, kaip moterį patenkinti, jei noriu pati vadovauti paradui  lipu ant jo, o jei esame gamtoje  jis atsiremia į medį ir mane užsikelia ant viršaus. Labai ekstremalu ir jaudina!

Povilas: Kam išradinėti dviratį? Yra seniai patikrinta ir visų pamėgta misionieriaus poza. Mano draugė kitaip ir nenori, o aš viršuje taip pat jaučiuosi labai gerai, nes valdau situaciją ir galiu pamaloninti savo moterį. Kiek teko skaityti, senovėje tokios moterys, norėjusios mylėtis nemisionieriaus poza, būdavo apšauktos eretikėmis. Ir teisingai  kam tie ištvirkimai?

Margarita: Man seksas asocijuojasi su prisiminimais, todėl pati maloniausia poza visada buvo ant seno, bet labai mielo fotelio. Jį su vyru įsigijome, kai dar buvome visai jauni. Jis įsitaisydavo jame, o aš užlipdavau ant viršaus. Matyt, man maloniau, kai pati galiu kontroliuoti judesius ir intensyvumą.

Irmina: Idealus variantas  šuniuko poza. Visada esu garantuota, kad pabaiga bus laiminga, nes penis visada liečia G tašką. Mes darome taip: aš atsiklaupiu, rankomis pasirėmusi į grindis, o partneris iš nugaros įsiskverbia ir pamažu juda. 

Monika: Dievinu, kai vyras mane pasodina ant stalo ar spintelės ir stovėdamas įsiskverbia. Judesiai būna labai gilūs, stiprūs, vienas kitą visada aistringai bučiuojame ir glamonėjame, jis gali žaisti su mano krūtimis. Nuostabi pozą!

Mangirdas: Kai pabosta tradicinės pozos lovoje, žmoną vilioju duše. Dažniausiai vieną po kitos keičiame dvi pozas  ji stovi užpakaliuku atsirėmusi į mane, aš į ją įsiskverbiu iš nugaros (taip patogiau). Arba mylimąją užsikeliu aukštyn ir, rankomis laikydamas ją (jos kojos apsiveja mane), judu. Esu už įvairovę ir partnerių kalbėjimąsi sekso tema.

Eglė: Ar girdėjote apie medūzos pozą? Nežinau, ar visi ją taip vadina, bet viskas atrodo maždaug taip: lyg lotoso pozoje, tačiau partneriai atsitupia (vienas priešais kitą, moteris lyg atsisėda ant vyro). Esu sportiška, todėl smagu, kad šis mylėjimosi būdas reikalauja gero fizinio pasiruošimo  ypač pusiausvyros išlaikymo. Medūzos poza labai aistringa ir nevaržanti judesių laisvės.

Simona: Mane labiausiai įaudrina kutizanės poza, kai guliu ant stalo ar lovos (viskas priklauso nuo aukščio), o partneris stovėdamas ant žemės įeina į mane. Jį apsiveju kojomis per liemenį arba atremiu kojas į priešais esantį baldą, sieną. Nors daugeliui patinka šuniuko poza, aš jos negaliu pakęsti: ir skausminga, ir jokio ryšio tarp poros.

Ramūnas: Visiems patariu išbandyti seksą vandenyje. Nežinau, ar tai labai saugu švaros aspektu, tačiau pojūčiai nepamirštami. Mylėjausi baseine, ežere, jūroje... Tokiu atveju reikia merginą paimti į rankas ir pakelti iki savęs, čia gali sutrukdyti jos antsvoris (nors vandenyje viskas lengviau). Kiekvieną vasarą išbandau iš seksą paplūdimyje  čia tinka visos pozos, svarbu pati vieta, vaizdas.

Aleksandra: Su savo vyru esu išbandžiusi begalę pozų, todėl puikiai žinau, kas mums patinka. Viena mėgstamiausių  pergalė. Aš atsigulu ant nugaros ir vertikaliai iškeliu kojas taip, kad būtų V formos poza, tuo metu vyras priartėja iš viršaus, rankomis atsiremdamas į lovą, ir skverbiasi. Ši poza neturi jokių trūkumų - tiesiog idealus variantas mūsų porai!