Angelina Jolie ir Bradas Pittas arbatos puodeliui ir maloniam pokalbiui buvo pakviesti į Kensingtono rūmus. Porelę šį penktadieni priėmė neseniai dukters susilaukę Kembridžo hercogienė ir jos vyras princas Williamas. Apie tai šiandien praneša britų žiniasklaida. 

Kensingtono rūmų atstovas teigia: Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė susitiko su Bradu Pittu ir Angelina Jolie Kensingtono rūmuose penktadienio popietę.

Daugelis ims spėlioti, apie ką gali kalbėtis tokios skirtingos poros. Juk vieni atstovauja karališkajai šeimai, skrupulingai besilaikančiai etikos kodeksų ir protokolų, o kita  skandalais pagarsėjusi porelė. Juk apie Brado Pirtto skyrybas su Jennifer Aniston ir pabėgimą į Angelinos glėbį pasaulis kalbės dar labai ilgai. Pasirodo, abi poros labai domisi kova su neteisėta prekyba laukiniais gyvūnais. Kate Middleton aktyviai bando padėti įvairioms organizacijoms, kovojančioms prieš pasaulyje populiarėjančią madą pramogai medžioti laukinius gyvūnus.

Porelės taip pat pliurpė ir daugeliu kitų temų, pavyzdžiui, vaikų auklėjimo rūpesčių ir smurto šeimose (kaip kovoti su skriaudėjais ir padėti aukoms). Kaip praneša daugelis britų šaltinių, aktorių pora karališkuose rūmuose užtruko daug ilgiau nei buvo planuota. Tikėtina, kad viešnagė buvo labai naudinga ir abiems pusėms įdomi. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press