Vos 36 metų užgesusi princesė Diana buvo apraudota visame pasaulyje, o šioje žemėje liko didžiausias jos palikimas – du jos sūnūs princai Williamas ir Harry. Nors motinos atminimas įamžintas daugelyje knygų, filmų ir paminklų (pavyzdžiui, Londono Haid parke esanti skulptūra-fontanas), tačiau sūnums jos šiandien trūksta lygiai taip pat, kaip ir prieš 18 metų. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Prieš keletą dienų britų žiniasklaida pranešė, kad lankydamas motinos kapą princas Williamas taip susijaudino, kad net nualpo. Straipsniuose rašoma, kad jauną vyrą užplūdo emocijos dėl to, kad jo vaikai jau niekada neišvys močiutės. Šalia vyro buvusi Kate Middleton akimirksniu sureagavo į tai, kad vyrui labai bloga, ir iškvietė greitąją pagalbą. Britų žiniasklaidoje kalbama, kad Kembridžo hercogienė labai išsigando dėl tokios vyro būsenos, mat silpnumo akimirkos jam visai nebūdingos. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Sąmonę atgavęs princas Williamas atsisakė medikų pagalbos, tačiau, primigtinai reikalaujant Katei, buvo nugabentas į ligoninę, kur praleido visą naktį. Medikai patvirtino, kad princesės Dianos sūnui didelio pavojaus nebuvo, jis nualpo dėl to, kad patyrė labai stiprias emocijas. Kaip žinia, pastaruoju metu šeima labai daug jėgų skyrė kovai su žiniasklaida, atakuojančia jų neseniai gimusią dukrą. Gali būti, kad būtent tai princą emociškai išsekino.