Aktorė Sarah Jessica Parker (50 m.) augina 3 atžalas. Į mokyklą ji kasdien išlydi sūnų (13 m.) ir savo mažąsias dvynukes (6 m.), kurias pagimdė surogatinė motina. Gatvėje S. J. Parker įprastai dėvi džinsus, sportinę palaidinę ir laisvalaikio batelius, retai ją pamatysi be masyvių saulės akinių. Tai viena retesnių aktorių, kuri mielai fotografams pozuoja be makiažo ir nė neketina dangstytis ar bėgti nuo paparacių šalin.

S.J.Parker, Vida Press nuotr.

Koncertuose, premjerose ir ištaiginguose vakarėliuose dainininkė Jennifer Lopez (45 m.) žavi fantastiška figūra ir kvapą gniaužiančiais apdarais. Septynerių metų dvynukus Maximilianą Davidą ir Emme Maribel auginanti atlikėja laisvadieniais mieliau šoka į sportinę aprangą, o aukštakulnius iškeičia į sportinę avalynę. Dažniausiai plaukus surišusi į atsainų kuodą ji pridengia veidą aviatorių stiliaus akiniais ir visą dėmesį skiria ne savo išvaizdai, bet mažyliams.

J. Lopez, Vida Press nuotr.

Kita dainininkė Britney Spears (33 m.) ne kartą buvo kritikuojama, jog prarado anksčiau buvusias tobulas kūno linijas. Tačiau kasdienybėje be jokio makiažo ir vilkinti tik trumputį kombinezoną ar šortukus Britney atrodo visai neprastai. Devynmečio Seano ir aštunmečio Jaydeno mama jau kurį laiką nekreipia dėmesio į pavyduolių atsiliepimus apie neva prastą įvaizdį ir tiesiog mėgaujasi gyvenimu, pirmenybę teikdama patogumui.

B. Spears, Vida Press nuotr.

Esame įpratę Kembridžo hercogienę Kate Middleton matyti pasipuošusią skrybėlaite ir solidžiu kostiumėliu ar elegantiška suknute, bet kasdienybėje ir princesės leidžia sau atrodyti laisviau. Mėgstamiausia Kate laisvalaikio apranga: siauri džinsai, dryžuota palaidinė ir mokasinai, o jei reikia mažiau lakstyti apie mažylius – platforminės basutės. Šį kartą Catherine gamtoje žaidė su vyresnėliu princu George'u (beveik 2 m.) , o tuo metu mažąja princese Charlotte rūpinosi auklė.

K. Middleton, Vida Press nuotr.

Manekenė Heidi Klum (42 m.) ir prieš objektyvus, ir gatvėje atrodo puikiai. 4 atžalų mama įprastomis dienomis renkasi patogų laisvalaikio stilių, kurį paįvairina originaliais aksesuarais, nuo papuošalų, diržų iki akinių. Puikios formos Heidi gali vilkėti, kuo tik panorėjusi, – jos kūno linijų galėtų pavydėti ne viena bendraamžė.

H. Klum, Vida Press nuotr.