Nepaprastai žavus mažasis princas George'as švelniai, atsakingai ir labai meiliai prie savęs glaudžia sesutę. Kensingtono rūmų paviešintose nuotraukose matyti, kad princui puikiai sekasi susidoroti su vyresniojo broliuko pareigomis.

Pasirodo, šių nuotraukų autorė yra pati Kate Middleton. Pranešama, kad jos darytos prabėgus vos kelioms savaitėms po dukrelės gimimo. Tenka pripažinti, kad Kembridžo hercogienė puiki fotografė!

Nuotr. Reuters / Scanpix

Nuotr. Reuters / Scanpix

Primename, kad šių  metų gegužės antrosios dienos ankstyvą rytą (apie 6 valandą) karališkieji rūmai pateikė viešą pranešimą, kad Kembridžo hercogienei jau prasidėjo sąrėmiai ir ji atvyksta į ligoninę. Ilgai laukti nereikėjo ir maždaug už trijų valandų pranešta apie jų dukros gimimą. „Mažylė sveria 3,7 kilogramo. Jos karališkoji didenybė ir jos kūdikis jaučiasi puikiai", – oficialiai paskelbė Didžiosios Britanijos karališkieji rūmai. Pasaulyje šios naujienos nuskambėjo akimirksniu.

Kate tądien atrodė nepaprastai dailiai (lyg ką tik būtų išsiruošusi iš grožio salono). Nė menkiausio įtarimo, kad moteris neseniai gimdė.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press