Turbūt nėra nei vienos temos, kurios atžvilgiu žmonės būtų vieningos nuomonės. Taip yra ir su plastine chirurgija. Vieni jai pritaria, o kiti  ne. Daugiausiai diskutuojama, ar visada „noras save pakoreguoti" yra pagrįstas, ar tai nėra tik nepilnavertiškumo kompleksą jaučiančių žmonių užgaida, ir ar verta ją tenkinti. Plastikos chirurgai teigia, kad niekada nesutinka operuoti, jei įtaria psichologinių problemų.

Akivaizdus priklausomybės nuo plastinių operacijų pavyzdys  pramogų pasaulyje besisukančios įžymybės. Buvimas viešumoje įpareigoja ir skatina atrodyti nepriekaištingai, todėl garsūs žmonės griebiasi įvairiausių priemonių tam pasiekti. Daugelis žvaigždžių pakoregavę vieną kūno dalį tuoj griebiasi dailinti kitą. Kartais jie nejaučia ribos, kada sustoti. Taip plastinė chirurgija gali tapti tarsi manija, kurios rezultatas vargu ar telpa į „grožio rėmus".

Jums pateikiame ryškiausias įžymybių plastinių operacijų korekcijas. Ar tokios operacijos išties dovanoja joms tobulą išvaizdą? Tai įvertinti paliekame jums.

Meg Ryan

Nuotr. Vida Press

Victoria Beckham

Nuotr. Vida Press

Mickey Rourke

Nuotr. Vida Press

Nicole Kidman

Nuotr. Vida Press

Donatella Versace

Nuotr. Vida Press

Melanie Griffith

Nuotr. Vida Press

Heidi Montag

Nuotr. Vida Press