Avinas (kovo 20 – balandžio 19)

Avinai mėgsta nuotykius, jie impulsyvūs. Taigi didelė tikimybė, kad užpuls tave iš nugaros. Jie jaučiasi už viską atsakingi, tad šuniukų poza jiems labai natūrali.

Avinai tvirti, valingi, mėgsta vadovauti, tad jiems patiktų dominuojančiojo pozicija, kaip knygoje „50 pilkų atspalvių“. Jei norisi ko nors neįprasto, energingo sekso, susirask į partnerius Aviną.

Jautis (balandžio 20 – gegužės 20)

Jaučiai tingūs, užsispyrę, tad jiems labiau patiks gulėti ant nugaros. Na bent energingais klubų judesiais pradžiugins. Jautis leis tau paimti vadeles, tačiau jojimo ritmą diktuos jis.

Jaučio ženklo moteris irgi mėgsta gulėti ant nugaros ir nori, kad ritmą diktuotų partneris – tada ji jaučiasi saugiai, stabiliai. 

Jaučiai – stabilūs, patikimi žmonės, tad (džiugi žinia) jie visada bus apsirūpinę prezervatyvais. Vienos nakties nuotykių nesitikėk, nes Jaučiai linkę savintis. Ir dar – jaučiai nemėgsta spaudimo, taigi būkit su jais švelnūs.

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20 )

Dvyniai energingi, kūrybingi, tad jie – puikūs partneriai oraliniam seksui. Žinok, su Dvyniais nieko nebus du kartus taip pat. Jie smalsūs, spontaniški – užsigeidę jie nueis į striptizo klubą, o paskui pritaikys matytus judesius miegamajame.

Jie gali būti ir paviršutiniški, nešioti paskalas, tad nesistebėk, jei paskui visos žinos tavo pasididžiavimo ilgį. Didžiausia Dvynių baimė – nuobodulys. Taigi su jais tikėkis pašėlusio pasijodinėjimo...

Vėžys (birželio 21 – liepos 22)

Vėžiai prieraišūs, jautrūs, jie stengiasi, kad partneris gerai jaustųsi. Jie intymios, rūpestingos natūros, taigi mėgsta pozą, kai abu partneriai apsikabinę siūbuoja į abi puses ir žiūri vienas į kitą meilės kupinu žvilgsniu.

Jiems svarbu jausmai. Vėžiai nori artumo – tiek fizinio, tiek emocinio, tad nusiteik likti nakvoti arba dalintis savo lova ir miegoti apsikabinus.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Liūtams patinka būti dėmesio centre, tad bet kokia seksualinė poza, kurioje jie – žvaigždė (trise, ant stalo ir pan.), jiems patiks. Jiems patinka dramos, būti viršuje, tikėkis garsių šauksmų ir seksualinio akto tarsi iš pornografinio filmo. Tikrai visi kaimynai girdės jūsų seksą su liūtu. Šis ugnies ženklas aistringas, jam patinka meilės nuotykiai. Jie visada nori dėmesio, tad nenustebk, jei net filmavimo kamerą išsitrauks. Arba pasiūlys daryti TAI prieš veidrodį.

Mergelė (rugpjūčio 24  rugsėjo 22)

Praktiškoms Mergelėms patinka visos sekso pozos, kuriose tiesiogiai stimuliuojamas klitoris. Mergelės – perfekcionistės, kiek per daug kritiškos, tad jei nepatenkinsi jų, jos eis kitur.
Jos metodiškos, logiškos, tad į nešvankias vietelės su jomis nenueisi. Joms geriausia vieta seksui – lova.

Svarstyklės (rugsėjo 23  spalio 22)

Svarstyklės – moterys viršuje. Jos diplomatiškos, taikos, svetingos. Jų stiprybė ir silpnybė – pomėgis meluoti, pagražinti.

Jos turi tuštybės, tad nori būti viršuj ir žinoti, kad partneris mato tik jas. Visada mėgsta pagyras, komplimentus.

Skorpionas (spalio 23  lapkričio 21)

Pastabūs Skorpionai per kilometrą pajus apgaulę, tad nė nemanyk imituoti orgazmo. Skorpionai nepriklausomi, pasieks visko, ką sumanę, taigi jie moka save patenkinti, yra išradingi, dinamiški, lengvai gali manipuliuoti partneriais. Jie mėgsta kontroliuoti, mėgsta aštrius pojūčius, nori

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Šauliai – masturbatoriai. Jų stiprybė ir silpnybė – jų nepriklausomumas, jie nepasidrovės pasakyti, kad kažką sugeba geriau už tave.

Jie – filosofai, nuotykių mėgėjai, jiems svarbiausia – laisvė. Šauliai dažnai turi kelis sekso partnerius arba dažnai susideda su netinkamais žmonėmis.

Ožiaragis (gruodžio 23 – sausio 20)

Ožiaragiai labai atsidavę savo partneriui, jie darys viską, kad jį patenkintų. Jie net nutylės, kas jiems nelabai patinka, kad tik mylimasis ar mylimoji liktų patenkintas. 

Šio Zodiako ženklo atstovai dievina ilgas preliudijas, romantiką, glamones... Jiems būtina vis kažkur pabėgti su partneriu, atitolti nuo vaikų ir aplinkos. Jų seksualinį geismą užkuria permainos ir nuotykių potyriai. 

Vandenis (sausio 21 – vasario 19)

Vanduo  šio ženklo stichija ir meilės žaidimuose (nors kaip Dvyniai ir Svarstyklės, Vandenis priskiriamas Oro ženklams). Todėl lova dažnai iškeičiama į vonią ar dušo kabiną. Malonus vandens tekėjimas ir drėgnos glamonės gali atverti visiškai naują malonumų pasaulį.. Vos įėjusi į vonią, Vandenis pajaus malonumo šiurpuliukus vien tik nuo minties, ką čia galima nuveikti. 

Žuvys (vasario 20 – kovo 20)

Kai kalba pakrypsta apie seksą, Žuvims svarbu subtilumas, preciziškumas. Meilės žaidimai turi ne tik teikti malonumą, bet ir atrodyti estetiškai, todėl ji kreipia dėmesį net į lovos patalynę. Šio ženklo atstovai mėgsta lėtą, jausmingą seksą, kurio metu jos pačios reguliuoja tempą.