TAMSIAUSIA RUDA

Įvairiausi rudi atspalviai visada bus ant bangos. Tamsaus gymio moterims šį sezoną rekomenduojama plaukų nenutamsinti iki juodos varnos atspalvio, o rinktis kiek nuosaikesnį – tamsiai rudą. Ši spalva nenualins jūsų plaukų, mat užteks juos dažyti su natūraliais dažais. Jei plaukus prižiūrėsite (jie visada blizgės), atrodysite tiesiog pribloškiančiai!

Nuotr. Vida Press (Kim Kardashian)

ATAUGUSIŲ PLAUKŲ EFEKTAS

Jei seniau kiekviena šviesiaplaukė vos ataugus keliems milimetrams tamsių plaukų šaknų bėgdavo į kirpyklą, dabar viskas daug paprasčiau. Pasirodo, ataugusių plaukų efektas dabar beprotiškai madingas. Tokios garsenybės kaip Chrissy Teigen, Blake Lively ir Jessica Alba drąsiai vaikšto su itin margais plaukais, ir atrodo tiesiog įspūdingai. Nesijaudinkite, niekas nepamanys, kad esate netvarkinga. Atrodysite žaismingai ir labai jaunatviškai.

Nuotr. Vida Press (Christine Teigen)

PASTELINIŲ SPALVŲ INTARPAI

Aišku, šios spalvos labiau tinka jaunesnėms ar labai drąsioms moterims. Faktas tas, kad toks plaukų dažymas šiandien yra labai madingas. Pastelinių sruogų intarpai ypač gerai atrodo ant beveik baltų plaukų. Madingiausi pasteliniai atspalviai: rožiniai, melsvi, žalsvi.

Nuotr. Vida Press (Hilary Duff)

MEDAUS ATSPALVIO GELTONA

Linų, karamelės ar šviesaus medaus atspalviai... Šiais metais jie itin madingi. Taip nudažyti plaukai atrodo gyvybingai, natūraliai, spindi. Medaus atspalvis vizualiai jaunina, tad jis tiks ir brandesnio amžiaus moterims. Taip pat toks plaukų įvaizdis suteikia veidui gyvybingumo ir šviesumo, išryškina akis. 

Nuotr. Vida Press (Nicole Kidman)

SODRI UGNINĖ

Tokios garsenybės kaip Emma Stone, Kate Mara ir Jessica Chastain šį sezoną renkasi labai seksualų, ugninį atspalvį. Tradiciniam raudonumui dabar suteikiama bronzinio ar vario atspalviai, išryškinantys moters veido bruožus. Jei ryžtatės plaukus dažyti sodria ugnine spalva, atminkite, kad gali tekti keisti ir dalį garderobo – raudonplaukėms tinka ne visų spalvų drabužiai. Taip pat – raudoni atspalviai tinka tik labai ryškioms, savimi pasitikinčioms moterims. 

Nuotr. Vida Press (Jessica Chastain)

LAPĖS ĮVAIZDIS

Tai vienas iš rudųjų atspalvių, kuris plaukams suteikia labai daug spindesio ir žaismingumo. Šis atspalvis dar kitaip vadinamas auksine ruda, nes turi šviesaus blizgesio. Tokia spalva itin tinka toms, kurios nenori labai dažnai dažyti plaukų, nes ataugimas atrodo labai natūraliai ir nebado akių. Taip pat toms, kurios vertina konservatyvų, subtilų įvaizdį. Šią spalvą jau keli metai renkasi daugelio moterų stiliaus ikona – Kembridžo hercogienė Kate Middleton

Nuotr. AP / Scanpix (Kate Middleton)