Internetinis portalas The Weekly praneša, kad kandidačių sąrašas visai netrumpas, ir jame puikuojasi damos nuo verslininkių iki manekenių.

Cressida Bonas

Ji buvo princo Harry meilė nuo 2012 metų. Net po išsiskyrimo 2014 metais, pora liko gerais draugais ir vis pasirodo kartu viešuose renginiuose. Ar nepasikartos princo Williamo ir kunigaikštienės Catherine istorija? Juk gražioji pora kažkada santykiuose taip pat buvo padarę pertrauką. Juk tai būtų kilminga nuotaka! Cressida Bonas yra jauniausia aristokratų šeimos dukra.

Nuotr. Vida Press

Chelsy Davy

Kita buvusioji meilė, Chelsy Davy, princo glėbyje šildėsi nuo 2004-ųjų ir 2011-ųjų. Pranešama, kad mergina apie skyrybas prabilo tik dėl to, kad neištvėre žiniasklaidos dėmesio. Tačiau Harry ir Chelsy iki dabar palaiko artimus ryšius ir dar bendrauja. Gal meilė suliepsnos iš naujo?

Nuotr. Vida Press

Caroline Flack

Tai kiek kitokio tipažo mergina, nei mes esame pratę matyti šalia princo. Caroline Flack  britų televizijos vedėja  savimi pasitikinti, veikli ir karjeros pasiekusi moteris. Kiek laiko ji praleido su Harry, nėra aišku, tačiau kalbama, kad ji rimtai supurtė princo jausmus

Nuotr. Vida Press

Cara Delevingne

Nors visai neseniai Didžiojoje Britanijoje sklandė gandai, kad tai viena karščiausių porelių, tačiau Cara Delevingne viską neigia. Vos 22 metų bene geriausiai pasaulyje apmokamas modelis teigia nenorinti turėti nieko bendro su karališkąja šeima. Na, bet nebūna dūmų be gaisro? 

Nuotr. Vida Press

Anastasia Guseva

Ši įspūdingos išvaizdos šviesiaplaukė yra vokiečių modelis, su kuriuo princas ne kartą buvo pastebėtas pramogaujantis 2014 metais.

Nuotr. Vida Press

Emma Watson

Britų spaudoje šiais metais buvo rašoma, kad princas Harry jau seniai nusižiūrėjo jaunutę aktorę Emmą Watson. Nors pats neišdrįso jos pasikviesti į pasimatymą, tačiau paprašė draugų, kad suorganizuotų vakarėlį, į kurį ateitų Emma. Princo planas puikiai pavyko. Rašoma, kad porelė buvo jau keliuose pasimatymuose, o Harry tiesiog pametė galvą dėl dailiosios Emmos. 

Kaip manote, ar tai naujoji britų karališkosios šeimos pora? Gali būti, kad Emma savo elegancija, grožiu ir intelektu užgožtų net garsiąją Kate Middleton.

Nuotr. Vida Press