Galime nesustodamos kartoti, kad vidus svarbesnis nei išorė, bet kam meluoti? Juk milijonai į žvaigždžių kišenes kapsi ne vien dėl išskirtinių talentų. Nuolatinės investicijos į savo grožį – kiekvienos garsios dainininkės ar aktorės kasdienybė. Patikėkite, ir pinigų tam jos tikrai negaili. 

Sakoma, kad Jennifer Lopez ypatingą dėmesį skiria ne tik savo kūno formoms (net sklando gandai apie jos apdraustą užpakaliuką!), bet ir daug investuoja į veido procedūras bei kremus. 

Taip pat yra žinoma, kad Lopez kerpa garsusis stilistas Oribe, kurio paslaugų kainos prasideda nuo 15 tūkst. dolerių, makiažą daro Scott Barnes. Ir visa tai matosi, juk dainininkė visada atrodo tiesiog įspūdingai. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Antradienį vykusiame renginyje Jennifer Lopez veidas atrodė lyg keleriais metais senesnis. Tikėtina, kad čia tik vizažisto klaida, nes akivaizdu, jog makiažo pagrindo nepagailėta, o ir jo spalva parinkta netaikliai. O gal dainininkė tiesiog pavargo nuo nuolatinių koncertų, aktorės darbo ir pasirodymų renginiuose? Jei taip, Jennifer, laikas pailsėti! 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press