Tyrime skelbiama, kad svarbiausia – visų kūno dalių bendra harmonija ir proporcingumas. Remiamasi antikos laikų – „auksinio viduriuko“ – principu. Štai  Scarlett Johansson krūtinės, juosmens ir klubų santykis yra  96,4 proc. (kas beveik prilygsta idealui). Daugelis kritikų puolė aiškintis, kodėl ne pati liekniausia Holivudo aktorė tituluojama kaip gražiausios figūros savininkė. Tyrimo organizatoriai visiem turi atsakymą: čia svarbiausia bendra visų trijų matuojamųjų parametrų dermė. Kaip žinia, Scarlett gali didžiuotis ne tik apvaliu užpakaliuku, bet ir iškilia krūtine

Nuotr. Vida Press

Sunku patikėti, bet antroje vietoje puikuojasi 34 metų skandalistė Kim Kardashian. Ji surinko 96,3 proc. Nors moteris nuolat ginasi ir visus tikina, kad jos kūno niekada nelietė joks plastikos chirurgas (ir tiesiog įspūdingo dydžio jos užpakaliukas yra motinos gamtos dovana), tačiau, pasirodo, palyginus su jos krūtine ir liemeniu – tai beveik ideali figūra. Galime tik pasidžiaugti, kad baigėsi perkarusių manekenių era, nuo šiol gražiausiomis bus tituluojamos apvalių formų damos!

Nuotr. Vida Press

Kas atsidūrė trečiojoje sąrašo vietoje? Visai ne auksinio jaunimo atstovė, o labai brandaus, 69 metų, amžiaus legendinė aktorė Helen Mirren. Ši moteris žavi ne tik puikia iškalba, preciziškai suderintu stiliumi bei nepaprasta elegancija, tačiau ir... tobula figūra. Helen surinko 95,6 proc. Labai nedaug nuo jos atsiliko amžinai mūsų atmintyje išliksianti gražuolė šviesiaplaukė Marilyn Monroe.

Nuotr. Vida Press

Kaip išmatuojama figūra ir jos proporcingumas pamatysite ČIA.