SŪRIS

Pieno produktuose esanti kojuguota linolo rūgštis labai aktyviai degina riebalus. Reikėtų rinktis mažiau riebų sūrį, tačiau būtinai jo įtraukti į savo mitybos racioną.

ČESNAKAS

Česnakas yra galingas ginklas prieš ligas, kuris gali aktyviai slopina įvairių bakterijų augimą.
Česnakuose esantis alicinas pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, taip pat jis mažina cholesterolio kiekį ir kraujo spaudimą. Kitas jo privalumas – riebalų tirpdymas. 

ŽALIOJI ARBATA

Jose ne tik labai daug riebalus deginančių katechinų, bet dar ir kofeino, kuris spartina medžiagų apykaitą.

ŠPINATAI

Špinatuose yra liuteino ir zeaksantino – šie du imunitetą stiprinantys antioksidantai labai svarbūs akių sveikatai. Tai daržovė, kurią galite valgyti nors ir kasdien, ir būsite ramios dėl savo figūros. 

JOGURTAS

Aišku, patariame rinktis liesą jogurtą, nes būtent jame gausu probiotikų (organizmui labai naudingų bakterijų), kurios gerina virškinimą.

KIAUŠINIAI

Kiaušinių tryniuose yra labai daug vitamino B12, kuris organizmui suteikia papildomos energijos, reikalingos riebalų deginimui.

Šiame stebuklingame vaisiuje gausu apetitą slopinančių gerųjų riebalų.

CITRINOS

Vos viena citrina turi daugiau kaip 100 procentų vitamino C dienos normos. Šis produktas didina „gerojo“ cholesterolio kiekį ir stiprina kaulus.

BROKOLIAI

Vienas vidutinis brokolio žiedynkotis turi daugiau kaip 100 procentų vitamino K normos, ir beveik 200 procentų rekomenduojamos vitamino C dienos normos. Šie du elementai yra gyvybiškai svarbūs kaulų formavimuisi.