Avinas

Jūsų tvirtumas ir stabilumas sužavi aplinkinius. Žmonės greta jūsų jaučiasi saugūs. Be to – Avinai labai vertina sąžiningumą ir patys stengiasi neapgaudinėti. Jie žavi ir nepaprastu rūpestingumu bei tolerancija

Jautis

Tai labai racionalūs ir viską smulkiai suplanuojantys žmonės. Jautis – vienas iš patikimiausių Zodiako ženklų. Jis labai stabilus, atsakingas, užsispyręs, pareigingas. Greta jūsų aplinkiniai puikiai jaučiasi, jums lengvai atsiveria ir patiki net didžiausias paslaptis. 

Dvyniai

Su šio Zodiako ženklo atstovais bendrą kalbą randa bene kiekvienas. Jų komunikabilumas ir laisva energija labai traukia aplinkinius. Dvyniai labai geri klausytojai – įsijaučia į svetimas istorijas, tarsi viskas nutiko jiems patiems. 

Vėžys

Vėžiai pirmiausia pasižymi tuo, kad yra švelnūs, jautrūs ir rūpestingi. Jie visada suteiks pagalbą ir paguos, jei turite bėdų. Tai ir labai dosnūs žmonės. 

Liūtas

Labai stipraus ir kieto charakterio žmonės, aplinkinių vertinami ir už puikų humoro jausmą. Būtent šis derinys taip traukia prie Liūtų. Galite būti tikri, kad atsitikus nelaimei Liūtas pirmas išskubės į pagalbą. Taip pat tai labai dosnūs žmonės

Mergelė

Šio Zodiako ženklo atstovai yra labai taktiški, jie nekelia balso, neisterikuoja ir neįžeidinėja. Svarbiausia – jos nemėgsta apkalbų, todėl bendraudamas su tokiu žmogumi gali būti ramus, kad Mergelė tavo paslapčių nepuls pasakoti kitiems. 

Svarstyklės

Apie šio Zodiako ženklo žmones dažnai sakoma paprastas lyg trys kapeikos. Atrodo, kad šalia šių žmonių visos problemos išnyksta: jie moka džiaugtis net ir menkiausiomis smulkmenomis, o savo pozityvumu vos per kelias minutes užkrečia ir visus aplinkinius. Su jais smagu praleisti laisvalaikį ir atsipalaiduoti. 

Skorpionas

Skorpionai yra labai užsispyrę ir kantrūs, jie visais įmanomais būdais siekia savo tikslo, tad visada smagu būti jų komandoje. 

Šaulys

Tai žmonės, kurie šalia esantiems suteikia labai didelį komfortą ir laisvę. Kiti prie jų jaučiasi atsipalaidavę ir ramūs.  Šauliai energingi, labai veiklūs ir siekiantys žinių – jie puikai palaiko kompaniją tiek paprasčiausiai kalbantis, tiek ruošiantis į kokią tolimą kelionę.

Ožiaragis

Ožiaragiai niekada neveidmainiauja, dėl to daugelį žmonių prie jų taip traukia. Jeigu reikia patarimo – Ožiaragis visuomet atvirai pasakys ką mano ir ką geriau daryti. Šie žmonės guodžia ne tik žodžiais, jie visada padeda ir realiais darbais. Taip pat – visada laikosi duoto žodžio. 

Vandenis

Vandenis bendrą kalbą labai greitai randa kiekvienoje kompanijoje, nes yra linksmas ir atsipalaidavęs. Su juo nuobodu tikrai nebus, nes jis visada sugalvos pačių linksmiausių veiklų, prajuokins net didžiausią niurzglių. 

Žuvys

Šalia Žuvų žmonės labai greitai atsipalaiduoja ir užmiršta visus rūpesčius.